Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/heraklo

Marketing

Janjetina s lukom i purica s mlincima

Stvarno bozji putovi su neshvatljivi koliko je samo on pitanja postavio nama smrtnicima da ih rijesimo ,a vremena je tako malo.

Janjci su vam inace jako glupe zivotinje ,njihove intelektualne mogucnosti svedene su na stajanje na mjestu na kisi ,dok sve inteligentne zivotinje i macke bjeze pred kisom tamo gdje kisa ne pada.Instikti jelte.

Dok su recimo pure relativno inteligentne zivotinje,one kad padne kisa odu pod krov ,ali onda se postavlja pitanje : Zasto je onda janjetina finija od puretine?

Znaci gluplje zivotinje su bolje na raznju ,vrijedi li to i za ljude? Tko bi od nas bio finiji pod pekom pametniji ili glupi ljudi???

Recimo koji wc papir vam je drazi ,bijeli ili rozi,bas sam si neki dan razmisljao o tome i moram priznati da me onaj rozi papir plasi ,pogledajte ga malo sljedeci put kad ga budete koristili i vidi se na njemu da je zao zato sto dalje od rozoga papira…..

Dobro ,tolko o opceljudskim problemima ,pozabavimo se malo mladim djevojkama koje idu u matematicku gimaziju ili konkretno jednom posebnom djeovojkom koja ce se ovdje bez problema prepoznati.

Opcenito u zivotu s takvim djevojkama nisam imao srece ,unatoc tome sto su mi takve djevojke uvijek bile izrazito privlacne zbog svojih znanja iz fizike ,sudbina nije htjela da mi se osmjehne sreca i da se moji snovi ispune i to uz milka cokolade koje rastu na drvecu je oduvijek bila moja velika zelja imati jednu takvu curu samo za sebe.

I nedavno se dogodila cudna stvar ,upoznao sam jednu malu djevojku slatkog lica,vrckave naravi i slicno tome (i dobrog tijela=)) kojoj doduse fizika i nejde bas,te koja me tjera i tjera da pisem postove koje uostalom ne zelim pisati Rijec je o jednoj posebnoj curi koja me izludila ,namucila i nazivcirala puno puta i samo zato je dobila posebno mjesto u ovome postu samo da zna da nikada necu odustati od toga da ju naucim fiziku ….Oprostite gubim se nazalost morma obajviti ovaj post jer inspiracija nestaje i neobicno mi se vrti u glavi makar sam jos htio nesto reci i zavrsiti ovaj odlomak i objasniti zasto tanjuri mogu letjeti, ali blokiran sam pa pa svima………


HeRaKlO


Post je objavljen 30.05.2008. u 18:45 sati.