Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/franko007

Marketing

12.5.08. Ponedjeljak

Danas je Sv. Leopold Bogdan Mandic, zastitnik nase zupe, i ja sam sa mamom i burazom bio na misi, i bio sam super, nije uopce bilo potrebe da me mama vadi iz kolica, tu i tamo sam viknuo ta-ta, al samo sam se smijao.
Nocas sam imao temperaturu 39,4, bio sam kao mala zeravica, pa sam dobio cepic i cicu koliko zelim, da nebi dehidrirao, a mama je ocekivala ujutro novi zub, ali nista, a opet sam postao nervozan i placljiv, a prosla 4 dana sam bio predivan, bas zadovoljna beba, koja place samo kad je gladna, ili ju treba presvuci ili staviti spavati, al kratko je trajalo...cry
A stalno si cuclam donju usnicu i komentirali su starci da se ne sjecaju kada su mi vidjeli uopce donju usnicu...a to izgleda ovako
Image Hosted by ImageShack.us


Marija je skuzila da se smijem kad mi se beljibelj pa su mi se danas svi beljili, a ja se cudio,
a smijem se kad me mama ljubi u vrat, i to onak na glas, zarazno

Bili smo mama i ja sa forumskim frendovima na velesajmu na danima mama beba ii trudnicai uzeli smo sto se uzeti dalo, a danas nas je zvala teta da smo osvojili nagradu-pelene, i pelene za plivanje, jel je mama ispunila neki kupon za nagradnu igru, i sada je sretna kao da je neznam sta osvojila,( sta bi tek bilo da nesto vrijednije osvojizujo)
Slikao sam se za putovnicu, i trio me je nasmijavao, pa sam super ispao, samo sam ispao zut, tj. sa narancastom kosom, pa kao da je netko drugi.

Post je objavljen 12.05.2008. u 23:23 sati.