Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluducnost

Marketing

Ivana D. Horvatinčić, puta 2

154.JPG

U zadnjih par tjedana najčešći pojmovi koji vas dovode na ovaj blog bili su:


  1. pornić (jer smo porniće spominjali u prošlome postu) i

  2. Ivana Delač Horvatinčić (Ivana je dobitnica ovogodišnje nagrade SFERA za kratku priču "Post mortem", objavljenu u zbirci "Priče o starim bogovima", a na B(l)udućnost blogu već smo joj objavili priču "Posao koji ispunjava snove").


Pa, budući da je Ivana toliko tražena, dovodimo vam je još jednom, odnosno dva puta: priče "Štorija o Chickoyi/ama" i "Sexolin i politika" trebale bi utažiti vašu žeđ i za pornjavom i za Ivanom :)

Jedan svemirsko-istraživački brod zvan Voajerprise marke Makina 2222 uputio se na podugački put – svemirom, dakako.
No ispostavilo se da će taj put biti duži nego što su svi mislili iz jednostavnog razloga što su se – izgubili. Svemir je, dakako, vrlo veliko prostranstvo u kojem se vrlo lako izgubiti. I tako se hrabra posada predvođena strogom i ekstremno odgovornom kapetanicom Noway koja je ljubila svoj brod i svoju kapetansku poziciju više od ičega, a čiji najznačajniji članovi se u analima spominju kao Nowayin vjerni pobočnik i desna ruka poluindijanske krvi Chickoy, glavni šef osiguranja Kardirac Werdiff strogih i racionalnih mentalnih i fizičkih sposobnosti, njegov zamjenik Vilanac Tipso analitične logike i duboke emocionalne hladnoće i stabilnosti, bartenderica Guidar ogromne emocionalnosti i razumijevanja, zapovjednica stroja i mašinerije Fulelana, polovično Kardirka a polovično homo sapiens sapientis, uvelike divlja i puna adrenalina, zatim njen zamjenik američkog naglaska Forgery, pametan mladić Klim kojeg se može smatrati tehničarom te, naposljetku, Expert Hologram, brodski liječnik koji je nakon dodavanja potprograma za kvalifikaciju psihologa svom već prenatrpanom osnovnom programu stekao znanja i mudrosti najvećih psihologa svih vremena te zbog toga postao glavni ljubavni savjetnik na brodu … Dakle, ta se hrabra posada suočila s brojnim opasnostima svemira.


Download: "Štorija o Chickoyi/ama" (PDF, 137 KB)

VODITELJ: Dobra večer i dobro došli u našu redovitu noćnu emisiju elektrona infraradijske postaje «Budućnost danas». Ja sam Jim Jam, Vaš noćni voditelj, i već smo sat vremena u petnaestom srpnju 2053. godine. Kao što smo najavili prošli put, tema naše noćašnje emisije je seks. Večeras je s nama u studiju posebni stručnjak, stručnjak nad stručnjacima, najveći stručnjak, majstor za ovu temu. Predstavit će nam se sam.
GOST: Hvala, hvala. Moje ime jest Aleksandra Alexa Cicca, a možete me zvati Alexa.
VODITELJ: Alexa, antropolog i seksolog po struci, je napisala mnogo znanstvenih i laičkih djela o seksu i novim društvenim okolnostima koje su uvjetovale seksualni život drugačiji no što je to bio prije desetak ili više godina. Vi ste, ako se ne varam, studirali na glavnom sveučilištu Istočnog Saveza?
GOST: Točno. Nakon raspodjele svih zemaljskih država u Zapadni, Središnji i Istočni Savez prije petnaest godina, činilo mi se logičnim studirati seksologiju u Istočnom Savezu.


Download: "Sexolin i politika" (PDF, 143 KB)

Više priča pronađite u zbirci "Bludućnost"!

Post je objavljen 05.05.2008. u 21:40 sati.