Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/only4angels

Marketing

Nitko ne umire ako djevac jer život jebe svakoga!!!

Kao što sam i obećala, evo novog posta.... Nisam bila na utakmici tako da nisam mogla zezati «frendicu», u prethodnom postu piše koju, ali znam da je bilo 2:2. Igrali su Dišnik i Sređani.
Evo kako mi je prošao dan:
Ujutro jedva nagovorim starce da mi plaćaju savate tamo kod Šarca, to baš želim trenirati, kad kasnije saznam da je to 4 puta tjedno i ono đubre od starog me neće vozit!!! Popizdila sam!!!
Još mi uz to pametuje kakve imam ocjene i slična sranja, čovjek si nešt umislio, skoro se počeo derat na mene!!!Ma čovječe pucaj si u glavu- to sam mu rekla. Kasnije idem tražit neku vrbu za tehnički, prehodam pola šuma u Dišniku i nemogu nać. Tad mi Ivan išao tražit. Poslije dođem kod njega na nogomet, cijele noge su mi izlupali. Jučer me zove Tihana da idemo van ja jedva nagovorim starog da mi da para i dođe po nas kad ona pol sata kasnije kaže da ne ide!!! Pa za popizdit!!! Sada idem spavat, noge me bole užasno od hodanja i nogometa i ne pričam sa starim!!! Dan mi fakat ne može bit gori!!! Idući post ne pišem dok ne skupim bar 20 komentara.


Post je objavljen 27.04.2008. u 21:52 sati.