Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanythings

Marketing

PRIJATELJI (FRIENDS)

Evo konačno sam stigla napisat novi post. Sorry svima što nisam komentirala . Pokvario mi se hard disc pa sada smo ga išli reklamirat . Sada imam stari za samo privremeno. Kao što sam rekla ovaj post biti če o seriji Prijatelji . Isto jedna od mojih omiljenih serija . Zapravo imam ih samo tri i to su prijatelji , Beverly hills i smallville .Tako da ču poslje posta o Bermudskom trokutu pisat o Beverly hillsu . Tko gleda ovu seriju (prijatelje)? Meni je super .Jednu epizodu sam gledala krcato puta i nije mi dosadila .

Image Hosted by ImageShack.us


Prijatelji su počeli 1994 godine. (jednu godinu prije mog rođenja :-)) ..) .Nastali su prema ideji Davida Cranea i Marte Kauffman. Prikazani su u velikom djelu svijeta i u svojih deset sezona su privukli velik broj gledatelja. Je humoristična serija .

Image Hosted by ImageShack.us


Serija je iako je imala dug period prikazivanja uspjela zadržati cijelu orginalnu glumačku ekipu, od šest glavnih glumaca pa sve do onih sporednih .

GLAVNI LIKOVI
-Joey
-Pheobe
-Ross
-Monica
-Reachel
-Chandler

„Prijatelji“ su od svoje temeljne glumačke ekipe koju čine Jennifer Aniston, Courtney Cox Arquette, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LaBlanc i David Schwimmer stvorili „poznate face“. Upravo je ovaj sitcom bio njihova karta za „visoko“ društvo Hollywooda.

Image Hosted by ImageShack.us


Redovito su se pojavljivali i konobar Gunther (u čak 57 epizoda), Rossovi i Monicini roditelji Jack (21 epizoda) i Judy (20 epizoda). Od važnijih likova još se je pojavljivala i Janice Litman (18 epizoda) koja je hodala sa Chandlerom ,koji ju je svaki put ponovno ostavio kada su opet počeli hodat .

Image Hosted by ImageShack.us


Šestero prijatelja živi u New Yorku gdje se odvija većina radnje. Najčešće pozicije odvijanja radnje su dva stana u kojima prijatelji izmjenično žive, jedno od glavnih pozicija je i kafić “Central Perk”, a periodično se ubacuju i Rossov i Phoebein stan te bezbroj jednokratnih lokacija.

Image Hosted by ImageShack.us


Ova serija prikazuje skupinu prijatelja koji uče upravo to, živjeti sa manama onoga drugoga, ali i sa svojima pošto oboje u stvarnom životu, kojeg je ova serija donekle i prikazivala, može biti izrazito teško. Ovakav prikaz mana kroz humor, te prikaz “običnih ljudi”, a ne “savršenih, plastičnih, čovjekolikih bića” je jedna od stvari koja je zasigurno privukla toliki broj gledatelja “Prijatelja”.

Image Hosted by ImageShack.us

Sada bih trebala dobit sve sezone prijatelja . Za sada imam samo prvu.
KOMAJTE . bayyyy


Post je objavljen 26.04.2008. u 14:58 sati.