Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/meridijan16

Marketing

Nova epidemija ???


prozor u tamnicu (inspirirano by Fotografske priče)



U mjestu Zagvozd koje se smjestilo na strateški važnoj poziciji na pola puta između Grabovca i Grubina, ovih je dana primjećena jedna pojava koja je zabrinula domaće medicinske stručnjake, a zbog svog brzog širenja i poznate imunologe imotskoga polja. Naime, među lokalnim stanovništvom brzinom vjetra proširila se pojava neobuzdanog lamatanja glavama.

U početku je sve krenulo kao sporadični okret lijevo-desno, da bi ubrzo uzeo maha i nastavio kao teška manija uz popratnu pojavu crvenila i suzenja očiju i pretjeranog znojenja iza ušiju..
Stručnjaci napominju da su veoma zabrinuti stanjem koje su zatekli kad su došli na poziv jednog od radnika na privremenom radu u Zagvozdu, te su u dogovoru s vladom RH brzim dekretom odlučili zatvoriti sve prilaze spomenutom kraju dok se detaljno ne istraži „dubina“ ovog problema..

Prema neslužbenoj izjavi A.H. (podaci poznati uredništvu), jednog od lokalnih stanovnika Zagvozda (koji se tek nedavno vratio nakon dugogodišnjeg izbivanja pa je relativno objektivan u ovom slučaju), ovdije se ne radi o nikakvoj epidemiji, već su njegovi sumještani, navikli u svom životu ugledati neko vozilo u prolazu eventualno jednom tjedno, a kako je sada, zbog izgradnje autoceste u blizini Zagvozda, promet povećan i nekoliko desetaka puta, tako su spomenuti u nemogućnosti procesuirati svako vozilo (marku vozila, boju i registarske oznake), te su upali u stanje šoka.
Istoimeni izvor A.H. kaže da su mještani upali u svojevrsno stanje šoka, te da se trude bar pogledom ispratiti svako vozilo, iako im informacije o tome što su vidjeli, dolaze do mozga tek nakon nekoliko minuta..

Ministar zdravstva RH kaže da se na terenu provjeravaju svi prikupljeni podaci, te da je za ozbiljno uzeta i spomenuta teza A.H., iako sa velikom dozom skepse.
Do daljnjeg je, kaže ministar, cesta kroz Zagvozd zatvorena za sva vozila, a promet teče obilazno preko......


Post je objavljen 25.04.2008. u 11:05 sati.