Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mucikaihrcak

Marketing

vukovar..da,da...

deadevo ljudi,vrjeme je i da se ja malo javim..
ovaj tjedan nije bio ništ naročito zanimljiv..hahahdead
u školi ko uvjek dosadno,osim jučer..išli smo na izlet u Vukovar..hahah..
neki ljudi su party,al ja nisam..hahahh..bravoja..kad su baš morali pit šumsko voća,a ja to od subote više nemogu smislitbang..da..
prvo smo se pol života vozili do vukovara,padala je kiša,atmosfera u busu je bila užasna..(nije bilo valadimira) hahah..osobito kod mene..cry..


..uglavnom..onda smo prvo tam kod Dunava išlo neki križ gledat..ja sam bila u tak ljepom raspoloženju,da sam se u Dunav htjela bacitcrybang..
hahah..al Mihajela mi nije dala..hahah..onda smo išli u tamo neki samostan..hahah..gledali smo film,i bili tamo u crkvi nekoj staroj..niš zanimljivo..onda smo (ja mislim) išli na ovčaru..tamo je neka masovna grobnica..srbi su tamo od farme svinja,u onim kocima (svinjcima) napravili koncentracijske logore..a uglavnom..onda su nas vodili u bolnicu Vukovarsku..to mi je bio još i najstrašniji dio izleta..onaj smrad po bolnici,po mrtvima..strava!!deadbang..onda smo hodali u podrumu kroz atomsko sklonište,tamo bile neke lutke koje su predočavale ljude..ma strašno..zaliven2-3 čopca na jednom krevetu,ovaj nema ruku,ovom fali noga..i tamo djeca u inkubatorima..a najgorje je što su na nekim malim plazmama stalno puštali snimke,namcorpa tamo kak ovi stenju,i viču..ko u nekom hororu..mad..onda su nas vozili tamo do novog Vukovarskog groblja..a bili tam neki napaljeni vatrogasci,neđe s mora pa su slikali cure iz našeg razreda..hahahcool..

onda smo krenuli u Đakovo..tamo su neki išli gledat katedralu..(5-6 ljudi),a mi ostali smo se išli šetat..išli smo po korzu..hahah..u 5 minuta sam pojela 2 slasoleda..ostali po jedan..hahah..a meni jučer sve imalo okus po kikirikiju..prvo ja tamo jedem sendvič,i niš posebno,i onda sam jela jabku i bananu..a ono sve ko kikiriki..hahah..a dobro..
onda dok smo išli doma smo cjelim putem pjevali u busu..išo je i od Helene brat..Dodo.. u petak martička pita Helenu: a kolko je velik taj tvoj brat,ak ti bude dosadan mogu ga i ja čuvat..(ona je mislila da još ide u osnovnu)i kaže Helena: pa velik je..kao.. ima 17..a mi se svi pukli smijeat kak bi ona njega čuvala..hahah..a tip cjelo vrjeme sluša mp3 i pjeva na glas,a ja i Mihajela smo se prvo pokočile od smjeha,al onda smo (odnosno sam) pjevala s njim..i tak se mi svi oraspoložili neki party,a ja eto tak..hahah..
a najbolje što ovaj iz povjesti polančec išo s nama,pa se napio ko svinja..e on tamo natečen,sav crven u licu,još došo pjevat s nama..e mi krepali od smjeha..to se trebalo vidit..hahahcool..hahah..i onda se ja baš rezveselila kak če u gradu bit još bolje,i odemo mi u 7-icu,tamo baš niko tak zanimljiv,onda me ovi tamo uspiju nekak odvuč u tarkusmad(a ja sam htjela u pandu..a to vam je baš jako slično),pa smo pokušavali igrat biljar,i pikado,i stolni nogomet..hahah..al bolje pokušavat i to,nego pokusavat održati ravnotežu..hahah...bang..

aj uglavnom..p
ozzdrafffljam ekipu s izleta..
hahah..i kikiriki pozdravljam
i sve ostale..
wavemahwavemah
aj uživajte!!
smijehnaughty


Post je objavljen 20.04.2008. u 15:08 sati.