Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozjidar

Marketing

No comment

Jeli vam se ikada dogodilo da neke osobe koje ne žele da se predstave, ostavljaju skroz neumjesne komentare na blogu? Ako jesu, suosjećam s vama.
Nekoliko puta se znalo dogodit da bi na ovom blogu osvanuo poneki komentar koji nema veze sa postom, sa fotografijama, već s nečim stotim, totalno ne vezanim, čak bi se znala pojaviti i koja gruba riječ.
Ja bi molila takve osobe da to više ne rade, jer ovaj blog nije mjesto za takve komentare i kao takvi oni se automatski brišu.
Ali mene najviše zanima, kakav je to život tih ljudi koji očito nemaju pametnijeg posla i na taj način zezat druge ljude.
Ja sada njima postavljam pitanje. Zar Vam je život toliko zanimljiv i ispunjen da ponižavate druge ljude čisto iz zabave? Pa kakvi ste Vi to ljudi?
Zamislite da Vama netko tako nešto napravi i još se ne predstavi. Naravno nebi Vam bilo sve jedno. Ti koji se ne predstavljaju očito se nečega boje i na taj način ispunjavaju vrijeme svoga dosadnog života. Meni je njih žao, jer kao takvi oni ne mogu spoznati prave vrijednosti ovozemaljskog života.
Inače, ovo je moj prvi post bez fotografija, a iskreno, nadam se i posljednji.


Post je objavljen 15.04.2008. u 19:53 sati.