Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grebbening

Marketing

Mmmmljac! Grebbening 2008 za prste lizat!!

TREKING LIGA I MOSOR GREBBENING IDU DALJE SLAĐI NEGO IKAD

Dragi natjecatelji i oni koji će to tek postati požurite sa prijavama za ovogodišnji Mosor Grebbening jer smo Vam pripremili ludi provod i puuuuno iznenađenja! Učinili smo sve da ovogodišnji Grebbening nikada ne zaboravite!

Image Hosted by ImageShack.us

pogled na cilj sa posljednje KT

Grebbening light
Za sve one koji smatraju da su mosorske stijene preokrutne za normalnog čovjeka i prosječnog trekera pripremili smo prekasnu light stazicu na kojoj ćet uživati u svakom koraku. Doživjet ćete sve ljepote Mosora, uživati u nezaboravnim pogledima sa grebena, diviti se neopisivim ljepotama kanjona rijeke Cetine zajedno s kojom ćete se spustiti do mora, a ako niste previše zimogrozni možete s njom i u more.

Image Hosted by ImageShack.us


Grebbening ultra
Za one koji su malo okrutniji sami prema sebi pripremili smo nešto težu i nešto dužu ultra Grebbenig stazu sa više kontrolnih točaka nego inače, sa malo orijentacijskih zadataka i sa malo više kilometara nego dosada. Obje staze su tajne do samog starta, tj. do tehničkog sastanka na kojem će obje staze biti predstavljene natjecateljima.

Image Hosted by ImageShack.us


Limiti
Važno je istaknuti da je limit za obje utrke 20:00h. Znači da svima onima koji utrku završe nakon 20:00h vrijeme neće biti priznato. Zato molimo sve one koji nisu sigurni da mogu završiti ultra stazu za 11 sati da razmisle o natjecanju u light kategoriji. Vrijeme pobjednika uvelike ovisi o vremenskim uvjetima ali naša procjena je oko 5 sati. Light staza može se laganim hodom proći za 5-6 sati.

Image Hosted by ImageShack.us


Cilj, večera i proglašenje
Ove godine premjestili smo cilj utrke na Omišku pješčanu plažu tzv. Copacabanu. To smo učinili iz više razloga. Na plaži ima jako mnogo mjesta, nema prometa i kad umorni dođete u cilj možete se lijepo ispružiti na mekanom i toplom pijesku i usput namakati umorna stopala u moru. Najbolja terapija za brzi opravak. Na plaži, odmah pokraj cilja u prekrasnoj bašti hotela Plaža održat će se proglašenje pobjednika i prava dalmatinska večera i za one koji će biti u stanju – tulum do ranih jutarnjih sati.


Autobus iz Zagreba
Budući da je dosta vas to tražilo organizirali smo prijevoz natjecatelja autobusom iz Zagreba i natrag. Autobus polazi u petak 25.04. u 16:00h sa parkinga iza zgrade INA-e na velesajmu gdje se i vraća u nedjelju predvečer. Cijena povratne karte je 180kn. Karta se plaća po dolasku u Omiš. Svi zainteresirani za prijevoz autobusom trebaju najkasnije do 19.04. rezervirati svoje mjesto. Ukoliko se do tog datuma ne prijavi dovoljan broj putnika autobus će biti otkazan. Zato rezervirajte svoje mjesto što prije.

Image Hosted by ImageShack.us


Novosti i iznenađenja
Ove godine odlučili smo malo nagraditi sve one koji su se pokazali jako uspješni u okršaju sa mosorskim stijenama. Tako su svi nekadašnji mosorski pobjednici i pobjednice oslobođeni plaćanja startnine!!! Nadamo se da će ih to potaknuti da ponovno dođu i provjere da li su još uvijek tako dobri! Za vas pripremamo još nekoliko iznenađenja ali sad ne smijemo o tome jer to onda neće biti iznenađenja.

Poklanjamo nezaboravni rafting na Cetini
Mnogo vas je također pitalo hoće li biti moguće dan nakon Grebbeninga uživati u prekrasnom raftingu na rijeci Cetini. U suradnji sa agencijom Active Holidays dogovorili smo rafting za natjecatelje po promotivnoj cijeni od samo 150kn. Pobjednici light i ultra kategorije imati će besplatni rafting kao i jedan sretni natjecatelj ili natjecateljica čiji broj izvučemo na proglašenju pobjednika!!! Svi zainteresirani mogu pri prijavi navesti da bi na ratfing samo kako bi okvirno znali broj sudionika zbog pripreme čamaca i ostale potrebne opreme.

Image Hosted by ImageShack.us


Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas ako dođete na Grebbening 2008. Mosor i mi Vas željno očekujemo i pripremamo sve za ludu zabavu! Zato ne oklijevajte i prijavite se još danas jer ako to ne učinite žaliti ćete još dugo!


Post je objavljen 14.04.2008. u 14:19 sati.