Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivimzadanasmilaforever16

Marketing

Majko mila koji šokenzi...ufff!!!*

Evo mene opet.... Da vam pričam malo o jučer.... Pa krenimo....

Jučer je bil petak i imali smo školu od 11 zbog nacionalnih ispita... Išla sam s Teom u školu... I bilo nas je jako malo...valjda su neke biserke frentale lud...heh, a nisu imale za kaj...Trebali smo pisati ljekovito bilje, al pol razreda nije bilo spremno i onda su neke pucike nagovarale prof.da ne pišemo i nismo pisale al je onda pitala...al mene nije hihi ;) party

Oko 15h smo išle doma... Ja sam doma ručala...gledala tv....na netu bila...eh...bilo mi je dosadnoburninmad....Onda sam se oko 18h išla spremati za van jer mi je već bilo dosadno...a u 20:20 sam krenula do Teine zgrade...I tak...spremala sam se negde vuru i pol...Onda mi je pak bilo dosadno...al je onda vrijeme brzo prolazilo...wuuuuuhuuuuu!!!!thumbup

Krenuli smo mi na Vinicu u disco Castel...išle smo:ja, Tea, Nyna (koji je od Nyne blog?Odgovorite mi!) i Silvija. Prvo dok smo došle su na igralište neki dečki su igrali nogač...onda veli Silvija:cure idemo igrat nogomet? Svi prasss u smeh rofl!!! I uđemo mi nutra...i vidiš tam neka pijandura...ti boga tak su ga hitili na pod....i onda je počelo biti šokenzi...došel je unutra s nekom spravicom...ja sam mislila da nas oče zaklati...pa su zvali muriju i otpelali ga....uf...mi smo se svi tresli...od tog šokenzia....tak smo bežali ko na crosu...isuseee....to je bil šok svih šokenzia....!!(A ja u čizmicama na veliku petu...morete si misliti kak mi je bilo...noge mi klecale...uuuhhh!!)

Onda smo prvo ja i Lađa( Tea) počele plesat oko stola nakon nekog vremena, pa nam se pridružila i Nyna...a Silvija se žvaljakala...hehe ;))
Onda smo počele iti sve bliže i bliže podiju...čoveče bili su većinom samo muški...sam vidiš otpreju se vrata...vidiš muški...vidiš idu gori od gorega...ujuju fujuju!! A bilo je i par lepih...fino...
I tak smo plesale...svi su buljili...koji beeeed...!!! Onda smo se malo sele jer su mene već noge bolele u tim čizmakima...i dojde neki tip do nas...ofucani, stari...uju fuju...i pita:kak smo? Nyna mu je nekaj rekla...i za minutu je već otišo... Onda su došli neka 2 tipana...pa su nas ispitavali..kolko god...koja škola...onda vele :u peak ste tu a u subotu vas nema...onda su i oni ošli začas...čim pogledamo već odbijamo hahaha ;))) Tak treba!!!


Oko 01:00 smo išli doma jer fakat nije bilo nikoga...zato bu danas bolje...moje frendice idu tam:Valery, Kika, Martina... a ja nem mogla iti s njima jer bu ih preveč u autu šmjc :(((( jako sam tužna ....da :( ! cry cry!!
Došla sam onda doma... Silvija me malo otpratila....bilo mi je jako scary...huh! Eh...idem ja sad...ChAooOOOssSSs...puss-puss!!! KoMaaAAjTeeEEE!!


Post je objavljen 12.04.2008. u 12:30 sati.