Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlehighschoolgirl

Marketing

...post...

Jeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjj.....opet ja.. Danas je bilo zakon!!! Nismo imali nastavu, ali u zamjenu smo morali kao dobri hoteljeri pomagat na uređenju šatora za Salamijadu. Cjelo jutro smo se 4 i pol sata ubijali ko konji. Morali smo poslagat u ravnomjerne redove 81 stol (za popi*dit). Onda na njih nabacit ogromne bijele stoljnjake i oko stolova postavit po 12 stolica sa bijelim presvlakama. Dalje bi na stol postavili beštek (vilica i nož) te čašu za vino i čašu za vodu. U čaše za vodu bi naslagali i salvete u obliku brodeka (naravno opet bijele). Većinu tog vremena su se neki špancirali i zabavljali. Bilo je tu i klope za nas (al dok sam došla na red sve je nestalo :P) , i cuge (dečki su si popili gemišt, a Ivana je prolila coca-colu)...Al glavno da smo se pozabavili. I da nije bio pljusak ostale bi na kavi, pa je dogovor pao za sutra poslje prakse. Poslje smo išle na bus sa gimnazijalcima i Tomijem koji je cjelo vrijeme za*ebaval 'Stanislavu'. He-he.
E,da...i Andreja je primljena na praksu u Pivnicu. Baš sam si hepi. I Andreja ima novi mob. Prezakon je (al mi je bolji Miin)..
Sljedeći tjedan bu ubojit. Pišemo ispravak iz povijesti, test iz biologije, matematike, turizma, prehrane i opet Engleski. I još pita njemački koji imam jedva 3 i niš ne kužim. Najradije bi ubila profu iz Engleskog jer svaki tjedan imamo novi test, ima pik na mene i još me mora pitat. Groznooooooooooo!!!!!!!!
...sad više ni sama ne znam što da pišem...by...

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 11.04.2008. u 18:52 sati.