Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leptir100

Marketing

Da li je život u Hrvatskoj siguran?
Moje mišljenje je da nije, a prije sam mislila da je i da samo se u americi događaju ubojstva. Od kud da znamo je li se budemo živi vratili ako odemo npr. do obližnje trgovine? Nikad se ne zna kako će i kada će se naš život ugasiti.
Dečko vrlo mlad, pred kojim je tek pravi život ubio ga jedan general kao što je još ubio četvero ljudi.Moj susjed ubio čovjeka zato što je čovjek bio srpske narodnosti i radio je u rafineriji sisak gdje je i ubojica radio.Zatukli su čovjeka sa
nekim željeznim štapom.Ubojice (susjed i još neki muškarci) su na slobodu.
Kako da ne živimo u strahu kad ubojice su na slobodi i s njima se mimoilazimo a da to i ne znamo?Nije mi jasno kako je susjed ubio čovjeka jer je srbin kad je njegova žena srpkinja.Zar je važno da li je netko hrvat, srbin, mađar, talijan, slovenac,bijele rase,žute ili crne? Svi smo mi ljudi i trebamo jedne druge poštivati i pomagati si međusobno, a ne ubijati se. Ubojica je i onaj tko sjedne za volan u alkoholiziranom stanju i izazove prometnu nesreću gdje nevini poginu. Gdje je policija kad je prijeko potrebna? U kafićima na cugi. Mislim da pijanca za volanom treba strogo kazniti i zauvijek mu oduzeti vozačku.Nemoj sjedati za volan ako misliš se napiti ili si već pijan. Svačiji život koji se kreće u prometu je jako važan i jedinstven.Zato pazite u prometu!!!

Post je objavljen 08.04.2008. u 18:09 sati.