Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kajla

Marketing

Hrvatska mirno spava

evo ekipa dosao je i taj dan kad mozemo mirno spavati, to samo da okusimo malo NATO kolača.. drugar amerikanac bush (osobno ga smatram samosebe-kajlašem prvog stupnja) dosao je prespavati u kod nas u Zagrebu.. bake bi rekle "došao na konak". haha.. malo ce se lik prošetati okolo pogledati ovo nase divno dojučer smetlište.. sva sreća da cu cvijeće posadili nanovo jer ono staro raste još od tita kad je bio zadnji put i sad je brate prekrdašilo sve živo naraslo eno 10 metara uzrak.. no nema veze.. sve nam lijepo miriši, zastavice nam se viore okolo pozabadane u bandere, ptice smo naučili neke nove pjesme i sad cvrkuću jebote od 3 ujtro što naše što američke (najviše mi se svidja ona pankerska što pjevaju one ptice s irokezom "Idiot, Son of an Asshole", vrlo prigodno).. ne mosh spavat eno deru se na rini ko blesave i bengaju..

a netko se vrlo inteligentro pobrinuo da na ulicama nema nikog i to na 3 načina..

1. jadnim su ljudima zavarili šahte da ne mogu van
2. one koji su izašli raznijeli su bombama stavljenima u kantu za smeće da ih ima sto manje..
3. naposlijetku su i kante sklonili..
4. zatvorili su trgovine tako da bez kupovine nema ni smeća pa je opravdan nestanak kanti..

kad bush ide avlijom ne smijes virit kroz prozor, ako krivo pogledas mozak će ti upiti sve informacije o bojama iz tapeta na zidu.. zato kažu roletne spustit.. tko ih nema neka ih nabavi ili nek one daske zakuca kao u filmovima..
kolegica "malarozarenata" misli da ce za 9 mj. biti baby boom... ma nista od toga..

eno oko hotela westin ometaju signale za mobitele, zato ako šaljete poruke zabacite mobitelom prem Shtrossmayerovoj ili braće Kaurića da se odbije od autobusni pa kome treba doci.. to je jedini način.. inače smo gotovi..
i šta ti je politika.. bush spava na nebeskom apartmanu u wesinu.. naravno opet je na većoj poziciji od svih tu u zagrebu al neka.. dok naše nebo noćaš čuva američka velesila ne bojimo se meteora, asteroida, vanzemaljaca, tsunamija i ostalih pizdarija.. u filmu uvijek oni pobjede :)

wedranowski


Post je objavljen 04.04.2008. u 19:03 sati.