Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokosjesljepilo

Marketing

Memento mori (petak 30.3.07)

Napokon mogu reći da sam totalno sjeban. Otvoreno priznati. I to potkrijepiti dokazom. Mislim, nije to dokaz koji bi prošao na sudu, ali smatram ga dovoljnim. Ipak, kao i obično, to su samo moje tlapnje… pa vi prosudite sami…

Dosadno mi je u klasičnoj vezi. Dosadno mi je gledati isti kostim sobarice i biti gore. Uvijek iste igrice, spike, čak i isti problemi – ma sigurno znate! Okej, ali to je ipak neka sigurnost, dobra rutina, negdje u tome leži budućnost – ali moj problem je u tome što se ne mogu oteti dojmu da je to sve za, jel, neku stvar. U jednom sam trenutku odlučio malo skliznuti iz tračnica i krenuti nekonvencionalnim putem. Ma klasika; svima je to bar jednom palo na pamet. Da sad ne ulazim u detalje, jer mi nije plan ovo pretvoriti u perverznu ispovijest – prošao sam kroz dosta toga – probao i domaće i (na)strano. I što sam otkrio? Ne, ne… ajmo ovako: što nisam otkrio!? E, pa nisam otkrio toplu vodu, očito! Big deal! Samo sam shvatio da sam do sad bio štreber. I da mi ove "nove" stvari ne sjedaju na savjest. Niti na moral. I da nisu nimalo nove… i da je opet sve to zapravo za, jel, onu istu stvar! Nakon nekog vremena čovjeku jednostavno dosadi od tolike dosade! A onda se nešto dogodi što te nanovo zagolica i na trenutak baci u novu avanturu.

(filmski flashback na par mjeseci ranije…)

Tipkam Memento. Google. Tražim podatke o filmu. Nabasam na site Anima. Cool. Prošlo me već za film. Listam stripiće. Nabacim koji komentar. Skužim jedan na hrvatskom… u ženskom rodu… i to s nickom Memento mori... HA! Par provokacija kasnije, razmijenimo mi i mail. Kako to već biva: mogu li prijeći s vi na tebe? I tako smo se pucali dok ne pukne veza i trošili kolko smo htjeli jer pametni znaju čemu služi flate rate! (Ok, morao sam negdje ubaciti ove glupe kompjuterske fore - hihi). Al moram priznati s njom sam skinuo e-junf. (Ne, pritom ne mislim na download junf.exe filea, ti bolesni friku, nego na seks preko kompjutera - i prestani me zamišljati s usb kablom, luzeru i nađi si komada, a ne miša!). No dobro… super je bila ta brza veza i koliko god mi je to bila novost, dobio sam bolove u leđima - zbog krivog sjedenja; i u desnoj ruci – zbog drkanja – po mišu!

Ali i e-veza brzo dopizdi! E? A, e! Noćna čatanja pretvoriše se u noćna hvatanja!

Strašno puno je pušila. I to dobro! Hehe… ma ne – mislim, i to da, ali – trusila je po duhanskim proizvodima! Jedino gdje sam popustio (i popušio), a uživao, bila je nargila! Raj na zemlji! Ali njoj to definitivno stoji. Uz sve te krpice i živine što ima oko vrata i po sebi. Ali i to ima draži – mekano je…. vrrrlooo… Otkud je sve to – tko će ga znati! Ali sve što je lijepo kratko traje. Tako sam se ja počeo hladiti i više uzimati nargilu u ruke nego nju… na kraju su mi jedino fizički godili trenuci zajedničkog ispijanja toplih crnih napitaka jer takav šut uvijek dobro primim. Ona pak, ona je više voljela bijeli šut. Odlučio sam to za sada ignorirati da, kao, opet ja ne sjebem stvar!

Na kraju krajeva, nije mi bilo toliko loše na početku pa sam doskočio problemu sljedećim rješenjem: očito me pale ona e-sranja pa ću se ja prijaviti s drugim nickom i postati joj ljubavnik! A kako sam ja i ja i imam informacije iz prve ruke, znat ću koju spiku joj mogu prodavati i ja ću se naći u ljubavnom trokutu s njom i sa mnom! HA! Zločesti Francuzi i "pospremanje" u troje!

Sve je to teklo po planu. Dobro smo se sprijateljili. Priznala mi je da ima nekoga, ali da ju to neće ograničiti. Meni sve više pasalo biti ljubavnik nego ja. Tako sam osjetio neku dodatnu strast prema njoj i cijeloj ludoj situaciji. Inzistirala je da se nađemo, ali to naravno nisam mogao dopustiti. Dogovorio bih sastanak, a ja kao ja bih ju namjerno zavukao da kasni tako da smo se par puta mimoišli. Činilo mi se da nam, svima troje, dobro ide. Eh… sad… kako prijeći na stvar…

Lutajući bespućima chata uspio sam otkriti i još dva njena, nazovimo ih, alternicka. A uz njih još par zakačenih luzera poput mene i jednog koji je odskakao od svih. I od mene i od mene-ljubavnika. A u to sam se uspio ubaciti jer sam joj kopao po kompu dok je ona, "radila" ili "skoknula kod frendice" ili "na dulju cugu"… okej, možda jesam mali smrad, ali ona je prokleta nimfomanka! Iščitavao sam tako njene chatove s tim likom (s ostalima je ljigavo gugutala) i skužio da s njim igra posebnu igru. Očito su se dugo i dobro poznavali. No, malo me štrecnulo kad sam skužio da o meni raspravljaju. Da kao imam love. ?! Da sam naivan i da neću shvatiti (jer mi ionako nabija rogove s ostalima). KK!? Majku joj… da će mi smjestit kod murje da sam joj ja dilao… ?! Molim!?! Tu sam već lagano ludio! Ne da nemam nikakve veze s tim nego… Da će me srediti i namjestit u mom stanu par dokaza i da ću lako past, a oni će skupit stvari i lovu… Zamračilo mi se pred očima i pokupio sam se doma. Kod nje sam sve pogasio da ne skuži i ostavio poruku da se večeras čujemo preko chata jer sam morao nešto hitno doma…

Jebemu, kako sam u ovo dospio?! Dobro to, al kako ću se sad izvući!? Okrenuo sam stan naopačke – ništa ne-moje nisam našao! Cupkao. Lupao glavom o zid… ništa! "Popne" prozor! Eto nje… hej ljubavi, kucam. Što ima? Maaa, Karla mi je dala super ideju večeras. (Da, Karla, moš mislit!) Koju ljubavi? Pa ti mi daš pristup svom računu i onda zajedno okrenemo lovu i uložimo u novi cigarshop/nešto fensi - ko partneri, ha? Dobro zvuči, al ajde sutra se dogovorimo; krepan sam!, tipkam, al sve više ispravljam tipfelere! Znala sam da će ti se svidjeti. Ja zapalim još jednu i pusa-noć. Sanjat ću te! Ma hoćeš ku*!!

Popizdio sam i kresnuo šakom tako da je tipkovnica pala, doslovno sam pljunuo u monitor. Ovo će joj biti zadnja cigareta! A ni bunda joj neće trebati tamo gdje će ona završiti! Treba mi kava! Pokupio sam se što dalje od tog džumbusa, odlučio napokon sâm uživati u kofeinskom šutu i ta vrata za sobom dobro zatvoriti! Hm… Dobro i bez dokaza!

Dolazim po tebe mala – memento mori!!

Bleki


Post je objavljen 03.04.2008. u 12:32 sati.