Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdgeneralskistol2008

Marketing

Nakon dugo vremena.....

Kako sam već napisala morala sam otvoriti novi blog jer igrom slučaja pogubila sam pristupnu adresu bloga! Pa stoga se ispričavam što nisam izvještavala o radu DVD-a Generalski Stol, nadam se da mi ne ćete zamjeriti! winksretan Evo nakon podosta vremena, da ne pišem točno koliko, nekoliko novosti o vrijednim članovima DVD-a, koji svojim nesebičnim pomaganjem, žrtvujući svoje slobodno vrijeme pomažu ostalim sumještanima!
Nakon što je donesena odluka o izdvajanju iz Vatrogasne zajednice Duga Rese i opina, proteklog vikenda osnovana je VZ općine Generalski Stol . Zajednica ima dva vatrogasna društva Generalski Stol i Bukovlje, koja imaju oko stotinu vatrogasaca računajući i podmladak. S obzirom da će se nova zajednica financirati isključivo iz sredstava ošine Generalski Stol, u ovoj godini raspolagat će sa 120 tisuća kuna, a u planu je nabava opreme za potrebe vatrogasaca u oba društva te obrazovanje vatrogasnih kadrova. U Zajednici smatraju kako je odvajanje iz dugoreške zajednice u organizacijskom i financijskom smislu korak naprijed za vatrogasce općine Generalski Stol
Za predsjednika nove zajednice izabran je Vlado Radočaj, zamjenik načelnika Općine, a dopresjednici su Branko Skukan i Ivan Fudurić. Nova zajednica utemeljila je zapovjedništvo na čelu kojeg je Davor Krivačić, a njegov zamjenik je Igor Pavletić.
Na osnivanju zajednice Dragutin Focsio, zapovjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije i Zdravko Jandrlić, načelnik službe za zaštitu i spašavanje istakli su kako osnivanje novih općinskih zajednica nije zatvaranje u lokalne okvire i da će vatrogasci surađivati. To je potvrđeno prošlog tjedna kad su na gašenje šumskog požara u Tomašićima izišli predstavnci pet DVD-a iz dviju vatrogasnih zajednica.

Pozdrav!!!!


Post je objavljen 02.04.2008. u 21:12 sati.