Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diddaskalije

Marketing

Evo nas opet...bolji nego ikada!

U dubokoj boli javljamo svim čitateljima i čitateljicama našeg bloga da nas je nedavno napustila naša voljena i neprežaljena VOLJA ZA PISANJEM BLOGA.
Ispraćaj drage nam pokojnice održat će se uskoro.
Ožalošćeni: članovi dramske skupine


Iako nije 1. april znate da se šalimo (kao i uvijek)... Vratili smo se pisanju bloga bolji nego ikada potaknuti komentarima (kojih je doduše moglo biti i više...). rolleyes
Ispričavamo se svima koji su vjerno posjećivali naš blog u nadi da će pročitati novi post i svim komentatorima kojima nismo imali priliku vraćati komentare jer smo bili pretrpani obvezama. Ali što je, tu je... Uzimamo ovaj trenutak za novi početak i krećemo u nove akcije bolji nego ikada. fino

Nažalost jedan od (rijetkih) muških članova naše glumačke družine napustio nas je iz još nepoznatih razloga. Kako i sami znate, glumci dobivaju uloge koje im koliko-toliko fizički i psihički pristaju. S dotičnim smo mladićem imali sreće jer je zbog svoje visine (mladić je prilično visok) dobio ulogu visokog dječaka u našem najnovijem igrokazu za koji su potrebna dva dječaka - jedan nizak, a drugi visok.

Zbog njegova odlaska iz dramske družine ispriječio nam se novi problem - nemamo glumca karakteristične visine. Stoga svim zainteresiranim dječacima višima od 1,70 m, učenicima osnovne škole s prebivalištem na Lošinju, dajemo na znanje kako je ova uloga stvorena za njih. Ukoliko imaju malo talenta i mnogo volje, neka nam se priključe kako trud ostalog postava predstave ne bi pao u vodu.
Slična je obavijest bila izvješena i na oglasnoj ploči osnovne škole. Nitko se nije javio, pa se previše ne nadamo. Ali, ako netko poznaje nekog visokog dječaka s dozom glumačke talentiranosti, neka ga nagovori. Hvala!

A sada je vrijeme za nešto davno obećano - nagradnu igru.

Photobucket

Na priloženim poštanskima markicama imate priliku vidjeti fabulu naše najnovije predstave. Molimo vas da u kometarima napišete svoje ime ili nadimak po kojem ćemo vas moći prepoznati i kasnije kontaktirati te odgovor na pitanje:
ŠTO MISLITE, O KOJOJ SE PREDSTAVI RADI?
Napišite naziv predstave i dva glavna like ove poznate dječje bajke. Bloger koji bude prvi ponudio odgovor najbliže točnomu bit će kontaktiran i primit će svoju nagradu.

Bacite se na posao i budite ludi i simpatični. Pozdrav, Matea.

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS SVIM NAŠIM VJERNIM ČITATELJIMA, GLEDATELJIMA NAŠIH PREDSTAVA I PRIJATELJIMA!

Post je objavljen 18.03.2008. u 16:21 sati.