Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sarm3r

Marketing

PRIVLAČNOST NIJE IZBOR!!

Kažu da su žene sa venere a dečki sa marsa, i da se uopšte ne razumiju. Kada bi muškarci samo znali kako da pričaju venerijanski jezik onda bi sve bilo lakše.
Ali ima i izuzetaka. Nekoličina muškaraca stvarno razumije šta žene zapravo žele. Ne ono što logika kaže i ne ono što žene kažu da žele.... već ono što će zapravo pokrenuti biološki nezaustavljivi proces privlačnosti kod žena.

PRIVLAČNOST NIJE IZBOR!!!
Vi ne možete izabrati dal' vam se neka žena sviđa ili ne sviđa. To se jednostavno desi i ne postoji nikakav način da to spriječite.

Trebe na isti način doživljavaju muškarce...neke žele da rastrgaju u krevetu dok ih neki potpuno zgrozavaju. S time da su muškarci i žene popuno drugačije programirani. Muškarcima, privlačnost uglavnom aktivira puka slika, dakle vizualni elementi nam daju signale da je ta osoba nama podobna za parenje. Ljepota je znak čistoće gena i zdravlja a odnos kukova i struka kao i bujne grudi znak plodnosti.
U ženama su prekidači privlačnosti na potpuno drugačijim mjestima. Njima nije slika najvažnija, već one moraju znati KO je ta osoba s kim će se pariti. Sve što kažete, uradite ili ne uradite, imate i nemate gradi sliku u ženama kakvo ste muško i pali odnosno gasi određene "prekidače" privlačnosti.

Dakle možete izgledati kao supermodel ali ako radite i govorite pogrešne stvari, ženama ćete mnogo lako izgledati kao što ove 4 debeljuce nama izgledaju.

Privlačnost nije izbor.

Nije ništa lično jer nemaju izbora...PRIVLAČNOST NIJE IZBOR.
NELOGIČNO??

NARAVNO!!!

Žene su misterija koju nije lako razumjeti....


Post je objavljen 14.03.2008. u 23:54 sati.