Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretmali

Marketing

"Putovanje"

"Godine 1992. Brandon Bays je dijagnosticiran tumor veličine košarkaške lopte čime je katapultirana na izvanredno i u konačnici oslobađajuće putovanje iscjeljenja. Samo šest i pol tjedana kasnije, proglašena je savršeno zdravom – bez lijekova, bez operacije, bez tumora.Izvorni proces samoiscjeljenja koji je Brandon osmislila, otada je oslobodio tisuće od dugotrajnih emocionalnih i fizičkih blokada. Kroz jedinstven rad izložen u ovoj knjizi, ona je s nama podijelila duboko preobražavajuće tehnike.

“Putovanje“ nas vodi izravno do korijenskog uzroka bilo koje dugotrajne poteškoće, a zatim nam daje alate kako bismo je napokon i u potpunosti razriješili. Snažni procesi ostvaruju izvanredno duboke i trajne rezultate. Kronična bol jednostavno nestaje. Tjeskoba, depresija i seksualne blokade nestaju. Problemi sa samopoštovanjem, tugom i bijesom se rješavaju, ovisnosti otpadaju, a bolesti jenjavaju i povlače se. Uz praktične, slobodnožargonske i lako upotrebljive tehnike, proces “Putovanja” vam omogućuje da:

- se oslobodite godina emocionalnih i fizičkih blokada
- se povežete sa svojom vlastitom unutarnjom genijalnošću
- živite svoj život kao izraz vašeg najvišeg potencijala
- iskusite neograničenu radost u sebi
- postanete istinski slobodni

Brandon Bays poznata je kao jedna od najdinamičnijih i najinovativnijih učitelja u području osobnog rasta danas, a pojavila se na pozornici s Anthonyem Robbinsom, Wanyneom Dyerom i ostalim vodećim učiteljima osobnog razvoja. Trenutačno živi u Velikoj Britaniji gdje održava radionice i seminare i vodi privatnu terapijsku ordinaciju."

Pročitala sam ovu knjigu i najkraće što mogu reći je "obavezno pročitati".
Žao mi je što dotična gospođa još nije -koliko sam uspjela saznati -prošetala "ovim krajevima",možda jednog dana,tko zna.
Možda jednog dana nešto napišem na ovu temu.......



Post je objavljen 10.03.2008. u 17:36 sati.