Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubuleje

Marketing

I najzad je krenula lopta sa centra

Posle duge zimske pauze ponovo je krnula lopta sa centra na SRC "Partizan". Kod nekih ekipa je evidentna duga pauza, tj. da se još uvek nalaze u zimskom snu. Tako da se dešavaju kašnjenja. Neke ekipe, poput Lipinog lada imaju probleme sa igračkim kadrom, ali tek je početak, sezona je duga i biće tu još mnogo iznenađenja.

Malo da se osvrnemo na igru Bubosa. Jučerašnja utakmica i nije bila baš najreprezentativnije izdanje. Zabeležena su 3 boda, a to je najvažnije. Moram napomenuti da, u odnosu na prošlu sezonu, ekipa nastupa u izmenjenom sastavu.
Dosadašnji centarfor Bonkača Je promenio boje tj. pljunuo je na grb Bubuleja i otišao u rivalske Stoke. Naš komentar je samo BUUUUUUU. (Zato ga sada možete naći samo sa desne strane ekrana).
Stameni Labud, ovu sezonu će izgleda propustiti zbog neizbežnog angažovanja na drugim poljima. Ovim putem mu želim uspeh.
Pod znakom pitanja je i sigurni O*Biba. Većinu sezone provešće na stručnom usavršavanju u Beogradu te i njegova pomoć nam je uskraćena.
Povređeni Kulja. Juče je odigrao utakmicu, ali je pitanje koliko njegovo koleno može da izdrži napore koje iziskuje duga sezona.

Da Uprava Bubuleja ne spava i da ih nije iznenadila novonastala situacija potvrdilo se već u prvom kolu.
Ponovo je angažovan sad već ne tako mlađani Vanzi. Juče je pružio solidnu partiju i od njega se može očekivati samo napredak.
Bubuleje su joče najzad dobile ono za čim su toliko tragale. Dres najdražih boja obukao je Džoni. Poletan igrač sredine terena, sigurnog pasa i odlične realizacije. Neko bi rekao da građom i potezima i pojavom podseća na našeg najboljeg igrača Marka Jovića, koga pozdravljamo i želimo mu brz oporavak. Džoni dobro došao u Bubuleje.

Malo o samoj utakmici.
Pošto je bila matine utakmica obe ekipe su ušle nekako pospano. Caleo prvo poluvreme prošlo je u obostranom respektu. Kako je počelo drugo poluvreme Bubosi su krenuli malo odlučnije. Posle uspešnog prodora Džoni šutira i lopta odlazi u korner. Bačer namešta loptu i pronalazi Džonija na drugoj stativi koji rutinski postiže goli i to je 1:0.

Drugi gol je bio pravo remek delo u tri poteza: Tigar do Bačera, koji odlazi malo desno, polurizičnom lotpom nalazi Džonija, koji filigrantskom preciznošću pronalazi McĆala koji se ubacio iz drugog plana i to je već 2:0.

Trći gol je najzad realizovan kontra napad. Presečena lopta na sredini. Cane je nekako iznosi dodaje na levo do Džonija koji nalazi Čigoju koji postiže prelep gol, kako samo on to zna. 3:0.

Tada se Bubosi malo opuštaju i taj period do kraja utakmice je jedini koji je pokvario celokupni utisak.
No tek je početak sezone biće to mnogo bolje i lepše.






Post je objavljen 10.03.2008. u 11:10 sati.