Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prcamtipticu

Marketing

Piju da bolje pamte, pamte da bolje piju

Pij da bolje pamtiš - bijahu to prve riječi moje majke upućene infantilu koji se tek stvarao kao ličnost gradskog kalupa!
Nisam ju slušao, niti sam ju razumio al sada sam shvatio punu potenciju njenih riječi!
Vade mecum, zamišljao sam kako govorahu boce na nekom svom neshvatljivom jeziku.

Naime, ta prekrasna likvidna bića nas, nakon izvjesnog vremena, natjeraju da sagledamo kompletan svijet iz drukčije perspektive, najčešće u ležećem položaju, ako ste zbilja dobri prijatelji, iako to ne mora nužno biti slučaj. To je baš svakome poticaj više za maksimalnim rešpektom ka njima! A koje su navodno "negativne posljedice"? Ako izostavimo uništavanje organizma, koje čak nije ni dokazano, NEMA IH! Tako je, naime izvanredni podaci prikupljeni na obroncima Krndije, Papuka i sličnih uglednih brdopolisa prikupljeni pod jurisdikcijom Doktora Marina Tome i njegovih 7 velebnih učenika ukazuju da je konzumacija od 7-8 litara izvjesnih opijata apsolutno potrebno i da vaše tijelo vapi za inima. Zašto pružati otpor? Skinite povez sa ušiju i očiju, pijte da bolje pamtite, pamtite da pijete, i bolje pijte kako bi više znali!
(trivijalan, a opet fabularno neizostavljiv podatak; imena 7 velebnih učenika: Gojko, Denis, Prazni, Žudko, Švarcer, Osiječki i Sevho)



Žene gaze i maze jače od alkohola.

Alkohol čisti dušu! To je opće poznata stvar, no na koji način to čini pokušat ćemo vam objasniti u sljedećim rečenicama.
Prva rečenica: Likvid uglavnom ulazi oralno, tamo nalazi na lagani otpor od nepca, ali nepce ubrzo shvaća da je likvid koristan, i postaje dobrodošao. Druga rečenica: Nadalje likvid ubrzano klizi kroz ždrijelo i stiže do želudca, gdje se susreće sa nepotrebnom i neprobavljivom hranom koja ga samo ometa i zbunjuje. Treća rečenica: U želudcu likvid mijenja oblik iz likvidnog u duhovni i potaknut nervoznom jetrom( koja čitavo vrijeme postavlja retorička pitanja), postaje smislena ideja. Posljedna rečenica: Idejom konzument sad već metamorfne tekućine savladava nadprirodne zadatke kao što su padanje u nesvijest, trčanje bez odjeće, plesanje s odvezanim tenisicama, klatarenje...

Rečeno je ono što se ne bi smjelo reći. Učinjen je presedan, prvi korak ka konačnom cilju- pametnom pijenju. Pametno pijenje(naČelo) vodi nas prema ishodišnom počelu- pijanom pamćenju. Čista filozofija.

Zar još čekate?!
Zadovoljite svoje potrebe i ispunite svoje tijelo i dušu Njegovom Veličantstvenošću.
Ono što vam sada nije možda jasno nije niti bitno, jer ono što je bitno niti ne mora biti jasno!



Pamti da pije, kroz retke se smije.

Post je objavljen 16.03.2008. u 19:00 sati.