Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlehighschoolgirl

Marketing

post

I tako. Dugo nisam pisala. Ovih sam vam dana bila bolesna. Temperatura na relaciji 37-39 stupnjeva,glavobolja i grlobolja. Na dio dana sam i bila promukla,ali mi je već bolje i sutra idem napokon u školu koja mi je već falila. Dobila sam uputnicu od doktorice da svakih 12 sati pijem po dvije Cefzil tablete. Nemam pojma zake,al znam da su veće i od lekadola 500 te se uvjek užasavam kad ih moram popit. U mojoj povijesti tabletama Cefzil je za sada najveći,a nisam ja puno toga pila. Zapravo mi je htjela neke drugo uvalit,ali sam ko mala imala alergijsku reakciju na penicilin. A jbg.
Danas sam išla sa starim i sisterkom na vožnju da mi sisterka nauči vozit,zapravo da izvježba ono što joj ne ide,jer uskoro će položit vozački. Držim joj fige. Zatim smo kasnije otišli do dućana gdje sam kupila do kraja dar za best frendicu Andreju,koja je u subotu navršila i proslavila 15. rođendan!!!
Dogodilo se zapravo puno toga ovaj tjedan,ali razočaranje će popustit. Neka vrijeme liječi rane,jer ionako jedva čekam povratak u školu. Fali mi stara koza Štrbacova i uber dosadna povijest da zaradim koju jedinicu. To me baš veseli. Naravno i moje frendice. By.....


Post je objavljen 24.02.2008. u 22:39 sati.