Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/symphonyofdeath

Marketing

Jubilarni 34. post

Eh stvarno sam zapustio ovaj blog stavio dizajn je jadan postovi jos gori a neznam nemislim bas nest popravit neda mi se trenutno nemam volje i inspiracije za pisat išta. Al možd mi dode nest vec sutra pa sve primjenim i pocnem nest. Hmm.... ,a sad da nebi ispalo da nist nepisem evo posta napokon.Tada POST dead
...............................................................


bas je zanimljivo kak je ovo djetinjasto
...............................ok ipak cu nest napisat pa pisem ovak ko sta svi pisu sranja u skoli je jadno i glupo jedva ekam da odem iz ovog razreda ima sam sam pokoja normalna osoba al to trebas trazit sa mikroskopom ugl ocjene su kak si uzmes a dobre su ajd valjda osim povijesti tu cu dobit kober sad XD.E vidis sad sam se sjetio idem o tom pisat.


TEST IZ POVIJESTI

Ovak evo da krenem nisam pogledo knjigu nit nist za test jebena hrvatska u prvoj jugoslaviji i dodemo mi an sat za pocetak Ines zamjeni Božin test sa Jeleninim testom i imamo mi iste grupe (ko da to išt može pomoć) i krenemo pisat. Prvo pitanje nemam pjma preskocim tak i iducih 8 (od deset dead) nest napisem bezveze izmisljam i sad mi nist neznamo. E sad ide pitanje ovak. Koja je tri nova sporta donio neki peder u hrvatsku ja napisem bezveze sportove a Božo napiše tetris i umiremo pod testom. Onda neko drugo pitanje koji je majmun napravio atentat u hrvatskom saboru pa onda ko je umro i ko je nasljedio mrtvaca i napisem ja redom Ivan (neznam zast ), Stjepan Radić (nebi vjerovali točno), i zadnje točno ovak Žan Klod Vandam. Onda kad je ovaj to vidio umirali smo pol godine gušio sam se skoro sam u nesvjest opo i taman se prestajem smijat i kaže on sad mi je šmrkalj izletio u rukav tu sam tek krepo suze su mi počele ić od smjeha niakd se nisam tak smijo a moram tiho da bas necuju svi. Sad on pokaže meni sta je napiso na tom pitanju i ide redom ovak : Pyer, Ludwig Pascal, pipin Mali. Opet smo umirali tad je vec skoro proso test kolko smo se smijali i skuzi Jeleni i Draženki da imaju istu grupu i gleda ko još ima istu dođe do nas uzme nam test i kaže sad ćete dobit jedan ( inace smo napisali test svako za jedan bod lud ) i mi se smijemo njoj u facu ko debili ona pise 1 a mi gotovi umiremo a ona nist nekuzi jos nam kaže jel vam to trebalo a mi se valjamo gotovi još kažem njemu žan klod vandam i umiremo, a taj dan mi ej baš počeo glupo i jadno bolila me glava e moram i to opisat zašt) i mislio sam da se nebudem uopce smjo taj dan a krepavo sam.
LAGANI POTRES MOZGA

E za ovo stvarno treba bit debil kakvog nema . Moja stara inace ima problema sa kicmo pa nesmije nosti teske predmete i kaže meni da odem odnes ves iz vešmašine na tavan. Odnesem aj to i kad sam se vraco kak uvijek sa svh stepenica skacem sa pola (inace uvijek nest noim s tavan pa nisam imo priliku) i skocim ja i odjednom se budim iz sna i boli me glava pogledam gdje sam i pocnem krepavat od smjeha u zraku sam pobro stok od vrata i tak sam od subote do utorka po noći čubanjke prodavo jer nisam mogo spavat od glavobolje sad je napokon proslo i dobro sam jos me malo boli al dobro je uglavnom kreten skoci i pobere u letu stok od vrata.

Hmmm... JEEEE ja sam napiso post evo vam sad jos pjesme


Korn - Evolution
Predobra njihova stvar meni najbolja njihovaKorpiklaani - Spirit of the forest
Preskocite pocetak tj. zanemarite ga pjesma je odlicna inace


Story of the year - Anthem of our dying day
Jednostavno super pjesma


H.I.M - Lose you tonight
Neki lik je napravi zakon video pjesma inace odlična.

Post je objavljen 22.02.2008. u 19:23 sati.