Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uoks

Marketing

Završna akcija prikupljanja potpisa

Stranka Zelena lista, pridružena članica Europske zelene stranke, u suradnji s udrugama Sisačka eko-akcija,Udrugom invalida rada iz Siska i Udrugom oboljelih od karcinoma Sisak, tijekom veljače je prikupljala potpise za Sisačku deklaraciju o klimatskim promjenama u mnogim mjestima diljem Hrvatske.


Pozivamo sve građane Siska i okolice da nam se pridruže u akciji potpisivanja spomenute peticije koja će se održati u subotu, 23.02.2008. godine na Gradskoj tržnici Kontroba u Sisku od 10 do 14 sati, a organizatori su: Zelena lista, Udruga oboljelih od karcinoma Sisak, Sisačka eko akcija i Udruga invalida rada Sisak.

Kad objedinimo sve potpise iste ćemo predati predsjedniku Vlade RH te Hrvatskom saboru sa zahtjevima za poduzimanje hitnih mjera za smanjenje emisije stakleničkih plinova i ostalih onečišćenja da se spriječi daljnji porast oboljelih u našem gradu.

Okupimo se u što većem broju, pokažimo da je Sisak, stari povijesni grad, grad heroj, sada nažalost grad zagađenog zraka, kršenja svih ekoloških standarda, grad sve većeg broja oboljelih, ali i grad svjesnih, savjesnih građana odlučnih i ustrajnih da se izbore za osnovno pravo čovjeka – pravo na život, zdravlje i zdrav okoliš.


Post je objavljen 22.02.2008. u 14:53 sati.