Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissable

Marketing

Koncert Prljavaca za valentinovo...

Taj za mene obićni četvrtak proživjela sam kao i sve ostale dane u tjednu,mjesecu.. Jednostavno nisam imala nikakve posebne razloge za sreću (nisam sretno zaljubljena, zapravno nisam nikako zaljubljena) ali dan mi je definitivno popravio koncert Prljavog kazališta na našem starom, dobrom Zrinjevcu..

Photobucket - Video and Image Hosting
I tako ja jedva nagovorim dvije najbolje frendice (nisu još dobile mjesto na ovom blogu) T i M, da mi se pridruže. Premda neznaju skoro pa niti jednu njihovu pjesmu, odlučile su žrtvovat svojih nekoliko sati i 50kn za koncert.. Jedva sam dočekala da počne koncert, premda smo kasnili 20 min, jer je T-in dečko kasnio, koncert je također kasnio pola sata, pa smo stigli. Kad sam ih ugledala na pozornici bila sam presretna, toliko adrenalina u cjeloj publici. Predobro... Nizali su pjesme, svaku bolju od bolje.. Na kraju koncerta se Budalec malo nazujio, pa je došao sa ručnikom oko glave i čašom piva na pozornicu,nisu ga mogli više otjerat hehe..
Skakala sam ko najveća budala, pjevala iz sveg glasa, vrištala..kao i ostala mlada publika...
Da vas ne opterećujem svojim pomahnitalim doživljajima..
Mislim da ovaj koncert nije dobro došao samo meni i ostaloj publici,nego i našem dragom Zrinjevcu..pitate se zašto..Zato što je posljednji koncert tamo održan FOLK PARADA GRADA OSIJEKA!!!!! sramota..

P.S. Jutros me nazvala M i rekla kako je skinila sa neta pjesme od Prljavaca da nauči do sljedečeg koncerta..ja presretna...hehe

Post je objavljen 16.02.2008. u 13:22 sati.