Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moj2svijet

Marketing

Knjiga - film - Valentinovo

Došla sam sad iz kina. Razočarana?! Ne, bila sam s osobom koju volim najviše na svijetu i bez koje ne mogu. T. evo ti kiss.
Komercijalno Valentinovo i naravno da sam dobila poklon, onaj s kojim se nikad ne može pogriješiti. Hvala ti srećo moja najveća.
No, poanta, gledali smo film P.S. Volim te.
Nedavno sam uz brdo maramica pročitala tu knjigu, o ženi koja je izgubila muža nakon teške bolesti. Treba nastaviti živjeti i ona to zna, ali je teško. Počinje dobivati pisma, njegova pisma... U svakome piše što bi trebala napraviti i ona to sluša, od kupnje nočne lampe pa do odlaska na ljetovanje koje je on isplanirao, našla je i posao kad joj je on rekao. I onda se zapitaš u jednom dijelu knjige što će biti kad pisma prestanu dolaziti, kako će onda nastaviti živjeti ? To je knjiga koja se čita u dahu, je priznajem, sladunjava je i to jako cerek ali svima nam nekad trebaju takve knjige.
Slika hostovana na Fotorola.com
Eh, da. I dođem ja danas u kino, On naoružan s maramicama i kako film traje, ja postajem sve razočarenija. Zašto netko radi fil po knjizi a izbaci ne pola nego 2/3 svega?? Gdje su joj braća? Zašto je mama zadužena za pisma? Zašto su išle u Irsku a ne na more? Zašto je Daniel u filmu od samog početka? Gdje je njegova cura? Gdje je vjenčanje na kojem izgubljeno trči hotelom da ga nađe i kaže mu da mu je bivša tu? Gdje je vrt? Zašto živi u stanu? I još bezbroj zašto?????
Ne mogu reći da mi se film nije svidio, dobar je i napravljen je dobro, ali promijenjeno je puno. Ne volim to, ne volim čitati knjigu i onda ići vidjeti film. Jednostavno je, ja sam si zamislila nešto i svaka osoba koja je čitala knjigu zamislila si je svoju radnju, svoje likove a onda se pojavi netko s glumcima za koje smo već čuli i koji su nam sad netko? Uh, ne. Odlučila sam da mi to živciranje ne treba u životu burninmad. Mislila sam da će kino dvorana biti puna, bar mi je žena na blagajni prije nekoliko dana rekla da se svi raspituju ali da će raspored doći u srijedu jer im uvijek dolazi srijedom i bila sam baš ponosna na sebe kad sam u utorak navečer rezervirala ljubavna sjedala u zadnjem redu, ali dvorana uopće nije bila puna, živciranje oko karata uopće nije trebalo biti problem.
Ovo mi je bilo najljepše Valentinovo (ili možda ono prošlo kada me Ovaj Moj oteo na Krk?). Najljepše zato što sam s osobom koju volim i bez koje je mogu.
Slika hostovana na Fotorola.com
Ah, valjda sam pogodila sa slikama na usb-u, kuponima i brzojavom rolleyes , ali znam da On je s mojim najdražim parfemom i sa savršenim pjesmama.
slike preuzete od nekud ali su mi pasale uz ovu temu

Post je objavljen 14.02.2008. u 19:50 sati.