Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/softa

Marketing

Vozio sa šest promila alkohola u krvi!

MOSTAR - U utorak je zasigurno oboren rekord zapadne Hercegovine, ali možda i šire, u izmjerenoj količini alkohola u organizmu vozača, od čak šest promila.

Naime, u 16.45 sati Policijskoj postaji Posušje prijavljeno je kako se iz Širokog Brijega prema Posušju kreće Ford Escort, BH registarskih oznaka, koji ugrožava ostale sudionike u prometu time što učestalo prelazi iz jedne kolničke trake u drugu. Odmah po zaprimanju dojave ususret je poslana policijska ophodnja .

- U mjestu Vranić policijska ophodnja primijetila je navedeno vozilo, a nakon što se vozač oglušio na zapovijed za zaustavljanje izdanu od strane ovlaštene osobe, policijski službenici krenuli su za njim u potjeru s uključenom sirenom i rotacijskim svjetlima, te su ga prestigli i zaustavili u mjestu Broćanac - izjavio je glasnogovornik MUP-a Damir Čutura.

Legitimiranjem vozača utvrđeno je da se radi o B. M. (41) iz Broćanca, koji je lišen slobode i priveden u prostorije PP Posušje, a alkotestiranjem kod njega je izmjereno čak 6,05 g/kg alkohola u dahu.

Kako su izvijestili iz županijskog MUP-a, prekršajna obrada nad uhićenim izvršena je nakon što se otrijeznio. S obzirom na količinu alkohola koju su mu izmjerili alkotestiranjem, pravo je čudo što je uhićeni uopće živ.

Post je objavljen 14.02.2008. u 00:37 sati.