Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivaninana

Marketing

IN stvari u 2008. godini!!!!!!!!!!!!

IN STVARI U 2008. GODINI!!!

IZ NOVINA TEEN!!!!

Internet
Blogovi , forumi i chatovi sve vise zamjenjuju dnevnike ,pisma i bilješke .Ako još niste ušli u cyber svijet ,krajnje je vrijeme da se priključite . Ako nemate doma kompjutor , osnove svladaj u školi ili kod frendova , a povremeno mozete svratiti i Internet caffe.To je nova moda!

TRAPER (samo za cure)
I ove godine on je modni imperativ ta tin generaciju. Šminkerice će nositi ultrauske trapke mrkva kroja , hip-hoperi sto sire i sa sto većim džepovima . oni ipak koji slijepo ne slijede modu nosit će klasične trapke .U obzir i dalje dolaze jeans suknje , kaprice i tregerice.

ŠMINKANJE (samo za cure)
Ako već nije , neka u ovoj godini šminkanje bude tvoj omiljeni hobi .Ne moraš pretjerivati , ali malo tin šminke popravit će ti raspoloženje i stil . Nose se nježne boje poput roza i svjetloljubičaste , a sjajila su veliki hit!

MAJICE S PRINTOM(samo za cure)
One će biti pravi hit proljeća i ljeta! Sto zanimljivija i stosnija poruka , to bolje . Važno je samo da majice nisu jednobojne i dosadne . Ako si romanticarka , odaberi one sa srcima!!!! A ako si dark cura , neka majice budu sa hard notom !!!!!

NAKIT (samo za cure)
I dalje u trendu ostaju ogrlice i narukvice sa gusarskim motivima , ali na scenu stupa i sareni nakit. Perrrlice , skoljkice , kuglice upadljivih buja uskladi s oblikom , no kao i kod make-upa i kod nakita će vrijediti ''manje je vise''

SLATKI DETALJI (samo za cure) Iako će se to nekima činiti bljak , slatke su stvari totalno IN . Detalje biraj prema cijelome looku : neka odražavaju tvoj stil i stav.Detqalji uvelike mogu upotpuniti tvojoj izgled onda ih nipošto nemoj zanemariti.

PLES (i za cure i za dečke)
Svi su ludi za plesom! Groznica se siri , a ti dopusti da se zaraziš !. Kako cujemo , brojne su skole organizirale razne plesne poduke i tečajeve ! udruzi se sa frendom , frendicom , djevojkom ili dečkom , i……………zapleši!

GLAZBA I FILM (i za cure , i za dečke)
Nikada ne izlaze iz mode . Zelis li biti u trendu , slušat ces boy bendove , zelis li pak trendove stvarati , vratit ces se provjerenim legendama! Rock i Punk se sve vise i vise vraćaju u modu , stoga znaš sto moraš slušati . U ovoj godini dolaze novi nastavci Narnije , Jamesa Bonda i jos mnogo dobrih pustolovina !!!! Svrati u kino!

PATIKE (i za cure , i za dečke )
Idućih sezona neka cool tene budu na tvojim nogama! Starke , marte ili vanisice , nije važno! Nosi ih i na suknje , i na trapke! Odjeneš li na tene šarene strucne ili jednobojne dokoljenke (cure) to će biti pravi pogodak !!!!!!!


vidimo se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

by iw@ni@beljbeljbeljwavewavewave

Post je objavljen 13.02.2008. u 22:22 sati.