Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budalabezgranica

Marketing

Bez veze

Evo i mene, danas cu vam pricati nesto malo o skoli.tuzanbangludlud
Lijepo mi je sto svakog ponedjeljka imam samo 4 sata pa sam brzo dom, ali svejedno mi je dosadno u skoli zato sto moramo sutit pod nastavom.
Jucer na rodendanu smo igrali jednu igru slicnu kao sto je istina-izazov. Samo bez boce, nije puno drukcija i mislim da su svi govorili istinu.thumbupsmokinpartypartyfinoroflcoolzubobeljnaughtysmijehnutPuno sam saznala o svima i bilo je zakon!!!
Samo se nadam da ce i na Matejinom rodendanu biti isto tako dobro, mislim da ce biti i bolje zato sto ce tamo biti zakon ljudi poput Mateje, Mirne i drugih. U petak ili subotu idem u Sisak na disko na ledu, ako mi daju moji. Tako da mi je skoro cijeli ovaj mjesec ispunjen i bit ce mjesec za pamcenje. Ali ni 4. mjesec nece bit los, moj rodendan, Mirnin rodendan, Grubisickin rodendan, Belajecov rodendan i jos ih ima, ali mi se neda nabrajat. Jos samo da kazem da za uskrs idem na kanarsko otocje i to avionom. Kak ce bit zakon, ovdje u Petrinji ce bit zima, a meni ce tamo bit toplo i kupat cu se. Evo sad cu stavi t neku sliku!!!




Post je objavljen 11.02.2008. u 17:56 sati.