Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zuzayok

Marketing

Vrag je usa u me

sretanVidi vraga crkva sluzbeno uvela egzorcista.Ajme sta je jedna moja prija skakala od srice.To ste tribali vidit.Mislila san da je vrag usa u nju,kad ono radost neizmjerna.Otkrila zena napokon kako istirat vraga iz svekrve.Nek joj je sa sricom party
Onda slusan na tamo neku teve da ima jedan kafic di ne placas kavu u kunama nego molitvama.Odma san se poveselila da ce mozda otvorit lanac takvih kafica.Mozda je crkva napokon odlucila pomagat narodu.
E sad san se sitila onog vica kad je pop pa u more,a ne zna plivat.I govori mu covik s ruba rive :Daj pope ruku!!Daj pope ruku!!!
Ali ovi nista i utopi se.Kaze mu oni drugi sta je bija kraj njega :Triba si mu rec,na pope ruku,nisu oni navikli davat!!
Vec san vidila nase hrvate kako uz molitvu blazeno ispijaju kave.Ali sve mi to nekako cudno,slike mi se misaju u glavi,ne moze najednom bas sve bit tako dobro,negdi su moja razmisljanja krenila u krivom smjeru.....hmm...sigurno.
I sitin se.Tu je caka.Kad mi pohrlimo na te besplatne kave,jer jasno,mi smo takav narod.I ko viruje i ko ne viruje isa bi na te kave.Neko bi molija,a neko bi se pravija da moli i smija se u sebi.
Tu bi oni nas sacekali,kad se opustimo.Pa bi gledali ko gleda u kriz,ko ima cudni mladez,ko je trepnija vise puta od normalnog i krenilo bi.Istirali bi vraga iz nas,potaracali nas u cas.Srednji vijek bi za njih bija disnyland.
Mene bi odma pripoznali,nije zalud reka moj Popaj da san vistica.
Zato cu ja i dalje uredno placat svoje kave,nece mene niko vatat na baketinu.
Platit cu i vama bez da trazin protuuslugu,ne morate mi rec ni fala mah


Image and video hosting by TinyPic

Spoznala san jos nesto ovih dana.Ako pises o crkvi i izadjes na naslovnicu,moras brisat post smokin



Post je objavljen 10.02.2008. u 22:09 sati.