Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jacab

Marketing

Zamolba gospodinu premijeru

Cijenjeni gospodine Sanaderu!
Bila sam ljuta na jednu Vašu ministricu ali ste mi Vi sami prije dva dana razjasnili situaciju te sam stoga odlučila učiniti jedini što se može učiniti. Odlučila sam obratiti se Vama.
Dakle stvari ovako stoje.
Još 2005. godine smo moja mama i ja naslijedile jednu veliku i staru kuću. Od te, gorepomenute 2005.godine mi tu svoju kuću pokušavamo u gruntovnici upisati na sebe. Pronašli smo i sakupili potpise od sviju koji su ikada nogom kročili na tu zemlju i u tu kuću i dobili od njih odobrenje da možemo tu kuću prepisati na sebe. Dobili smo odobrenje i od rode čije je gnijezdo na dimnjaku i od susjedove mačke koja voli spavati pod mojom terasom i dana 18.04. 2007. u 15 sati i 54 minute predali 138,49 kg dokumenata sa pripadajućim taksama, markama, biljezima, uplatnicama na urudžbeni u gruntovnici. Spis se vodi pod oznakom i brojem Z-27!?$/2007. U roku od 4 mjeseca i 21 dan netko je iz urudžbenog moj spis predao nekom gruntovčanu (pardon-službeniku) na rad. Točno 07.09.2007. godine. Od tada je taj naš predmet u radu.
Ljutila sam se na ministricu pravosuđa zbog neučinkovitost , nemara i aljkavosti u tom dijelu vlasti. Ali ste mi Vi razjasnili da ne može ona ništa učiniti. Ona možda ne zna a možda i zna šta se dešava, ne zna, a možda i zna koliko puno vremena treba nekom službeniku da pročita te papire i uradi svoj dio posla.Ali ministrica Ana ne može ništa učiniti čak niti ako je možda moj predmet nepotpun a ja blentava sve mislim da bi taj službenik u tom slučaju trebao meni poslati pismo u kojem kaže da se zbog tog i toga razloga predmet ne može riješiti i da bih trebala doći tada i tada i donijeti to i to pa da se posao može završiti. A ja blentava ne razumijem da taj službenik ne može to učiniti jer ministrica Ana ne može dati takav naputak jer Vi niste rekli da ona može dati takav naputak i onda je mojih milion i trista tisuća kuna imovine blokirano. I propada jer ne mogu niti hipotekarni kredit uzet da zaustavim klizište i popravim krov i napravim oluk koji neće lupati čim vihor dune.
I eto, zato se obraćam Vama, gospodine premijeru za pomoć.
Vama ostavljam na izbor kako ćete to učiniti ali meni su OK dva načina:
1. Možete dati ministrici Ani naputak da ona da naputak svojim ljudima da čim prije, recimo u roku od sto dana odgovore ljudima koji od njih nešto traže.
Za mene prihvatljiva varijanta je i
2. Vi meni i mojoj mami dajte stan kakav mi želimo sa svim potrebnim papirima a Vi uzmite našu kuću na Gornjoj Kustošiji. Kladim se da nemate kuću na Gornjoj Kustošiji a to je tako lijep kraj.
Eto, gospodine premijeru, nadam se da vas nisam previše ugnjavila. Znam ja da je to za vas sitnica nevažna ali meni bi puno značilo da ostvarim svoje pravo na potpuno vlasništvo nad svojom imovinom.
Hvala



Post je objavljen 07.02.2008. u 07:43 sati.