Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladymakai

Marketing

Lady Makai Grafički i Web design

Dobrodošli na Lady Makai Portal!


Ovaj portal spaja moja tri najposjećenija site-a. Prvi je Lady Makai Design, koji sadrži više od 50 dizajnova, kako besplatnih, tako i onih koji se naplaćuju. Narudžbe se primaju, naravno, uz određenu cijenu. Isto tako, radim bannere i pomažem već postojećim site-ovima i forumima što se tiče grafičkog dizajna. Više o tome čitajte na samom site-u.

Drugi najposjećeniji je Premonition RPG Forum koji je na engleskom jeziku. Radi se o roleplaying-u na tekstualnoj bazi. Isto tako, na forumu se nalazi i tzv. RP Academy koja je nedavno krenula u pogon. To je "roleplay akademija" koju mogu pohađati svi članovi foruma koji žele unaprijediti svoje RP vještine. Pogledajte sami!

Također, postavljen je i moj vlastiti blog "Geisha Fantasy" koji se svaki mjesec natječe za najbolji blog. Tu me mogu kontaktirati oni koji žele komentirati različite teme, te u slučaju da ih zanima nešto specifično u svezi web dizajna / grafičkog dizajna, mogu i pitati na tom blogu.


__________________________________________
__________________________________________


petak, 08.02.2008.

Nova opcija - Nucleus Design Forum


Danas sam napravila novi forum s jednim ciljem, a to je da spojim dizajnere i one kojima su potrebni dizajnovi. Forum je većinom na Hrvatskom, a djelomično na Engleskom jeziku. Bilo bi lijepo da se, ako ste dizajner, priključite toj zajednici, te širite riječ!


__________________________________________
__________________________________________


utorak, 12.02.2008.

Uveden novi način naručivanja dizajnova!


Od sada postoji opcija "Naruči Dizajn" koja se nalazi pod komentarima na Lady Makai Design blogu. Pravila i narudžbe su se, stoga, promijenili, pa bacite oko na te kategorije prije nego počnete naručivati na stari način (u komentarima).




Post je objavljen 06.02.2008. u 17:38 sati.