Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itisallinmyhead

Marketing

Siiinging in the rain

Here I am xD

Pošto se gomilaju zbivanja vrijeme je za par pametnih zujo rečenica...

Preko tjedna klasika. Škola, borba s lijenošću (počela sam već samoj sebi držat prodike da sam kreten pjeva). Na kavice kad se stigne.
(BTW, prošla sam dalje iz njemačkog! Ou jeeea...yes Sam je problemčić što je županijsko veery skoro)


Petak opet 'poluizlazak'. Opet ne-pijenje (il nekima bar pokušavanje wave). I već smo ista ekipa u istom separeu i isto ludo raspolženi...Tak da je petak postao «lejdis najt». yes I predobro je.

Subota predobra. Ujutro na kavici s mojom Marinom wink i mojom Marijom wink. Puno tračanja muških osoba. Još više smijeha. Put doma po najvećoj kiši.
Navečer u sastavu drugačijem od onog inače, što se ženskog dijela tiče. Faf uz kišu dead. Muzika, slikanje, puno prepričavanja, emocije, pjevanje... Ivana i ja po pljusku sa zatvorenim kišobranima U ruci. Ines skače u lokve. U ziheru mjesto za šankom...i opet slikanja. Puse i druženja.
...pa u Buddhu. Tamo još ekipe. Puno plesa.


cerek I eto!
Pozdravit moram: Mariju,Marinu, Mašu, Ines,Ivanu,Čohanicu, Capu i Mirtu (koje nisam u subotu uopće vidjela pa to bumo lijepo nadoknadile)...i sve koji ovo pročitaju (smijeh diplomatski).

Op.a.: da sam pisala u dužim rečenicama bilo bi previše i za vas i za mene belj... Ovo su neke od onih slika kad shvatiš koliko neki trenuci i osobe vrijede....automatski se moraš i sad nasmiješit dok to čitaš...jednostavno obožavam takve dane.
Ništa mi neće ovi dan pokvarit... hihi... ...i nije.

Image Hosted by ImageShack.us


Bye bye


Post je objavljen 04.02.2008. u 13:52 sati.