Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tearsinheaven221

Marketing

Ako tražiš nekoga...

Postojala je jedna ulica. Doduše još uvijek postoji, ali nikako onako kako je prije postojala. Dakle, postojala je jedna ulica. Činilo se kao svaka dosada; uske pokrpane ceste obrubljene ne tako visokim zgradama, malo igralište i ulaz pod brojem 6.
Padao je snijeg. Zna nekada pasti i dan danas, ali nikada više kao tu zimu. Dakle, padao je snijeg. Taj hladan miris rezao joj je nosnice i grlo koje je boljelo, pa makar zna boljeti i danas ali nikada više onako kako i tu zimu.
Nedaleko od tog ulaza koji postoji i danas stajala je jedna svjetiljka. Doduše ona danas zbilja više ne postoji. Te zime koja više očito nema ponavljanja stajao je pod tom starom žmirkajućom svjetiljkom savršeno oplakan narančastim svjetlom često prorezanim gustim pahuljicama.
Postojao je i jedan haustor. Upravo kod tog ulaza pod brojem 6. Sklonili su se od snijega, makar vjerujem više od vjetra pošto im nikada guste pahuljice nisu smetale.
Sjećaš se što si ju naučio? Nježno trljajući nosom o njen nos rekao si da se upravo tako Eskimi ljube. Smijao si se njenom crvenom nosu koji je vidljivo iskakao od bijelog lica. Stalno se svađao sa zaigranim pahuljicama i uvijek ga je gurala što više u debeli šal ili tvoju pufastu jaknu.

Image Hosted by ImageShack.us


Rečeno je da se snovi ne ispunjuju, a dani koji žive u noćima i ostaju tamo.

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 28.01.2008. u 13:59 sati.