Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anothermee

Marketing

[°°I hope life treats you kind,And I hope you have all you've dreamed of.°°]

Ew nowog posta. Pishem ga, imam i o chemu.
Mislim da je doshlo ostwarenje mog sna. [barem mislim*] To bi trebalo biti to. Imam toliko NOWIH frendowa, mislim da ih mogu tako nazwat. Stare ne zanemarujem, s njima sam koliko i sa owim nowim, ali onih izdajica se klonim. Koliko-toliko. Prewishe se wezhem za ljude. U to sam se wech uwjerila. I onda upadnem u takozwanu depru, dok se te osobe izgube. I to kriwnjom mojih blizhnjih, koji nisu znali koga imaju kraj sebe! Mda. Ne mogu to poprawiti. Jednostawno je tako-mirim se s time. Ali se ne mogu pomiriti, dok gledam sretna lica s jednog prediwnog dogadjaja, na kojem je bilo swe, u prawom smislu rijechi: Presawrsheno. Negdje ipak sawrshenstwa ima.
Ali u nama ne.
Image Hosted by ImageShack.us


Chowjek-nema definicije koja bi ga tochno opisala. Nea sawrshenog. Ali ponekad se priwidno chini sawrshenim! I chini male [welike*] stwari sawrshenima.

Eh da. I sada chekam osobu koja che ispuniti swa moja ischekiwanja. Ali..nisam sigurna da che se pojawiti! Jer toliko puta sam se nadala, bzwz. I Lektira powezuje ljude. Zaista! Lektira powezuje dwoje ljudi, i ako su miljama udaljeni. Ona ih ulowi na jednom mjestu-al ne wishe lektira, nego sudbina! Lektira je samo 'razlog.' Ili je razlog neshto drugo. Shto mi je sudbina namjenila? Ne zhelim se opet iznowa razhocharati. Ke se tiche ljubawi, wech dulje wrijeme nisam bila sretna, ispunjena. Ne mogu biti. Jer neke osobe su mi tako blizu, al tako predaleko.
Image Hosted by ImageShack.us


Filozofiram!!

Ne znadem dal owo ima smisla. Ali znam da sudbina nosi swashta. I nadam se da che meni donjeti ono shto trenutno, barem mislim, najwishe zhelim. ---àLjubaw.
Da nekome opet mogu rechi, ono ke zbilja mislim--àWolim te.
A sada zhiwim u slatkom ischekiwanju!!
Susret sa sudbinom-14:30. 20.1.2008.
Mozhda pricham bzwz. Mozhda owo shto pishem, je nastalo u mom umu, iz tolike zhelje da opet budem onako woljena, mozhda je smisleno, a mozhda je su owo samo obichne gluposti. Ali i ta mala stwar-mozhe donjeti welike stwari!

SLATKO ischekujem..

Prekidam pisanje posta. [ 13.16 h * ]
Nastawljam po powratku.. Sudbino, u twoim sam rukama!

Image Hosted by ImageShack.us


Wratih se. Lektira-konekting pipl. Moja ochekiwanja i ischekiwanja
su ostwarena. stwarno JESU. Opet..opet imam priliku da budem
woljena, a i da ja wolim. I da mi je swa ta Ljubaw dostupna.
Prediwno. Opet. Ali stwarno. Leptirichi u trbuhu..osmjeh na licu.
Prwi simptomi, ne? Osjechaj je odlichan...
Image Hosted by ImageShack.us

Pozdraffff.




Post je objavljen 20.01.2008. u 20:43 sati.