Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowmaker

Marketing

škola, alieni, i tako

winki kako je škola već počela, prvi dan ni nije bio nešto poseban,
drugi dan sam dežurala, pa opet nije bio poseban, ali ako se gleda da smo Boki i ja, rješavale cijelo vrijeme skandinovu, bilo je sasvim oke...
morala sam nešto fotokopirati,(psiholog me zadužio), i nis posebno,
sutra 6 sati, ujutro nema prvog, aaaaa napokon odmor, ako se to može zvat odmor, ali ae oke... ipak lektira, tako dugo "isčekivani" Pantagruel, i njegov stari Garagntua, grrrrrrrr
zasto, zasto...
ugl. nisam dugo pisala o UFO-ima ali to ne znači da ću sad, samo ću natuknut, vidjeni su tamo negdje u Hrvatskoj, (neda mi se trazit), i u Texsasu, i gledam ja sinmku, (te negdje u Hrvatskoj), i piše naslov, snimka je okrenuta jer je snimano mobitelom... oke iskrivim ja vrat i gledam, oke po čemu je to tako posebno, netko je zapalio nešto, ugl. nešt je bilo... i odkud podatak tipu da je velika svjetlost bila dugačka toliko kolko kaže i da je mala svjetlos duga oko 3 m..
oke mislim jedino ako je u mraku ili pod svjetlašcem u autu išo izračunavat te stvari..
hmda..
a u texsasu, pa neću pričat o tome, danas su mi Oteti i to je dovoljno za zauvijek, oke ja vjerujem da ima nečeg tamo, i da su vjerovanto došli nekad, i te gluposti, ali je to sigurno ista onda glupost koja se pojavila u Novom listu i velikom tanjuru snimljenom na nebuu iznad kuće, ae promisli, onda su kasnije rekli da su to kapi kiše obasjane s bljeskom..
i oke ae doslo meni da odem slikat, i uzem digitalni, i opalim nekoliko fotki sa i bez bljeska... i meni s pojavi, više istih takvih tanjurica na slici..
i sta bi ja sada trebala, umrijet na mjestu... makar me bilo frka, bio je mrak u sobi bang
ugl. misim svjetlost je kriva za tu pojavu, u biti nije moja stvar da se bavim time pa odustajem
ae niš..
zabavljajte se u školi(makar za to ona nije stvorena)
ae pozzdravi wave

Post je objavljen 15.01.2008. u 20:05 sati.