Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tearsinheaven221

Marketing

ja od rođendana pa do rođendana...

Fanta cola vigor votka trojka pelin rum = koktel s okusom bombona 505 sa crtom.
---------------------------------
rupe u sjećanjima!

Prošlo je jedno 16 godina od kada se moja mama zaklela da više neće imati djece a razlog tome je jedan vrag s rijetkom kosom i pokvarenom jetrom od alkohola, pretjeranim osjećajem za zahvaljivanjem i trenutnim rupama u sjećanjima.
Među čestitkama jučer bilo je jako puno želja- među ostalim - puno zdravlja, sreće, ljubavi, pameti (not likely), dečkiju, fafa, prijatelja i slično tome, malo tjelesnih ozljeda, puno seksa...
Kada sam se bacila na krevet a cijela soba nekam odletila za sebe sam zaželila jednu jedinu želju, nije to bila ni sreća ni Johnny Depp ni ocjene ni nešto od tih prolaznih stvari.
Za ovaj rođendan- najbolji od svih dosada, želim si što više prijatelja i provoda kao jučer. Želim si da se ne svađam s njima, da nikad ne zaboravim koliko mi znače, da nikada ne nestanu iz moga života i da budu svaki puta u svakom važnom trenutku u mome životu tu kao i jučer.

Image Hosted by ImageShack.us


Pa eto, možda ima i važnijih stvari u životu, možda bih bila i sretnija sa određenom osobom plavih očiju ili na nekom putovanju u jedno od onih mjesta koja viču sa karte da ih posjetim.
Ali ove godine stavljam prijatelje na prvo mjesto. Obećala sam si prije par mjeseci taman kada sam otvorila ovaj blog da ću se dovest u red- bez nepotrebnih ispada, bez svađa, bez svih onih loših stvari. Ova godina posvećena je njima i nešto mi govori da će se sve ostalo složiti iza toga.

"Možda je prošlo puno mjeseci od onoga dana kada sam vrisnula od radosti i zagrlila svaku osobu koja je značila život meni.
Plakala sam na njihovim ramenima.
Ljubila njihove obraze.
Jebiga... to je ljubav! "


Post je objavljen 13.01.2008. u 14:54 sati.