Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunday8pm

Marketing

Navika

Ne znam zašto toliko dugo nisam pisala. Imala sam najbolju namjeru prije mjesec dana napisati par stotinjaka riječi o Mislavu i o najnovijim događajima i ljudima u mome životu, ali nisam, zato što sam htjela imati 'materijala'. Nije mi se dalo po tko zna koji put upuštati u raspravu o nečemu na onaj čisto teoretski način.
Dakle, već mjesec dana (give or take a day) sam u vezi sa gore spomenutim Mislavom. Riječ 'već' se možda nekome čini neprikladnom, ali za mene je to vječnost u svijetu veza.
Ne znam zašto mi je takav problem pisati kada sam sretna. Glupo je, ali zaista mi puno bolje ide izražavanje osjećaja kao što su tuga, depresija i odsutnost ekstaze. Možda je to stvar navike.
Mislav je....predivan. Ne znam što da kažem osim toga. Uz njega se i ja osjećam takvom, predivnom. Nisam očekivala da će mi se dogoditi nešto ovakvo nakon cijele one priče s Dejanom. Zanimljivo je da sam se par dana nakon što sam donijela onu svoju 'moralnu' odluku da se neću petljati s njim spetljala s Mislavom. Od tog dana, Mislav i ja uporno nešto petljamo i prilično nam dobro ide.
Navikla sam na drame, na probleme, na muške kretene koji me ne poštuju, koji me izluđuju svojim ponašanjem, katkad i ignoriranjem. I sad se s Mislavom polako rješavam tih loših navika. Nevjerojatno je koliko se teško naviknuti na to da je netko toliko dobar, obziran i nježan prema meni. Zapravo, više je tužno nego nevjerojatno. Tužno je što sam u početku mislila da je Mislav kreten zato što je tako dobar prema meni. Pazite dedukcije! Mislila sam da glumi da je dobar samo da ostvari svoj 'plan', što god taj plan bio. Opet navika. Navikla sam na to da su frajeri u početku prema meni divni i krasni, pa da se onda pretvore u sebične i nezainteresirane amebe i da se pretvarajus da nikad nisam postojala. Sada sam se, nakon mjesec dana, napokon uvjerila da je Mislav jednostavno dobar i da je bespotrebno čekati da se transformira.
Zbog Dejana sam htjela biti 'bolja osoba' kako bih mu se svidjela više, kako bi shvatio da sam ja super, da sam ja ono što njemu treba, ono što želi. To je bio jedan od razloga zbog kojih mi se sviđao. Htjela sam samu sebe poboljšati za njega. Kod Mislava je drukčije. Još uvijek želim biti bolja nego što jesam. Ali za Mislava želim biti bolja, ne zato da bih mu se više svidjela, već zato što želim da ima najbolje od svega, pa tako i od mene.
Još sam zbunjena i sve mi je još uvijek novo. Možda ću nakon još par tjedana moći napisat nešto koherentnije.
Do tad, pozdravljam sve, sa smiješkom :)

Post je objavljen 13.01.2008. u 20:00 sati.