Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/martinamario1

Marketing

bokić, ljudovi!!!

post nisam pisala već godinu dana, od stare 2007. godine.
bokić, ljudovi, di ste vi meni? šta ima novog? a?a?
kao 2., moram vas pohvalit što ste mi ostavili čak više od 30 komentara, to i nije baš nešt, ali budući da rijetko kad bude više od 25, to je super, a kao 1.,...hm...hm..., a pa da, to sam već rekla.
ewo nekoliko obavijesti: nova godina je prošla, mislim, nije još prošla, tek je počela, doček nove godine je prošao baš onako kako nisam zamišljala. bilo je nekih ljudova za koje sam bila sigurna da će biti, nekoliko za koje sam bila sigurna da neće biti i još puuuuno toga...
nije mi baš bilo po volji jer se bojim petardi, mislim, ja ih se ne bojim bacat, nego se bojim da netko nebi meni bacio u jaknu ili tak nešta slično jer mi je za jedan doček suvlasnig ovog bloga, tj. mario, bacio petardu u jaknu i, dobro da sam skužila pa sam otkopčala jaknu, i ona mi je explodirala malo dalje od srceta. od tada se, jadna ja, bojim petardi.
moram reći da je vatromet u centru, točno u ponoć, bio nešto puno manje od savršenog. bilo je dobro za naše ljude, ali ne i za mene, mene koja je u snovima vidjela vatromet...ma dalje nije bitno. dobro je to za naše čačince. čačinački "političari" su malo puno škrti pa zbog toga vatromet nije baš bio odličan. mislim da postoji previše rupa u zakonu pa si "političari" mogu uzeti malo puno više novca nego što bi trebali, ali ne bum se štel mešat. nije to moja briga, a i meni je već muka pišajući o toj "politici" i našim slavnim "političarima". idu mi na ono što nemam, tj. na živce (kojih nemam).
ewo prije 2 dana je bio helenin rođendan, i to 13. mislim da je to najvažniji dan u životu, kada više nisi mamina i tatina mala maza koja si do tada bila/bio.
ja sam bila u osijeku pa sam kod helene zakasnila kojih pet sati, mislim ono, al ajd, nije to tako veliko zakašnjenje u odnosu na cijeli život.
ewo tu kod mene su kika i magdalena. moja seka i njezina kći, moja nećakinja. ewo sad iz boravka gleda u moju sobu, u mene. vrišti i smije se. mala je pametna na svoju tetu, a i u budćnosti će biti pametna kao ja, nadajmo se.
ewo ovo je stvarno dost dugačak post.
vidimo se. bye-bye!!!


Post je objavljen 06.01.2008. u 18:34 sati.