Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nina0207

Marketing

Božićno-novogodišnji seks

Uspjela sam isfurati i preskočiti sve frustracije iz prošlog posta. No imam nevjerovatnu uspomenu na ovaj Božić. Išlo je ovako:
Dragom sam za Božić poklonila sebe,golu,samo sa mašnicom,ko od majkice rođenu,ispod bora. Dok su svjetlucale lampice i pucale petarde.Image and video hosting by TinyPic
No,kako to i biva, kada ti je najljepše nešto se dogodi!
U žaru igrica srušili smo dvometarski bor i da bi bilo još užasnije odjednom je nešto puklo uz iskrice. Image and video hosting by TinyPicNismo se ni snašli a već je počela goriti slamica na kojoj smo napravili jaslice. Image and video hosting by TinyPicPrestrašeni i onako goli počeli smo gasiti požar. Ja sam se prvo zaletila po vode,jer to mi je prvo palo na pamet,pa je moj skuliraniji muškarčina,vidjevši da ću napraviti još veću frku,jer ipak je iskrilo iz lampica,koje su očito još ukopčane u struju,gurnuo mene i lonac vode pa sam zalila i upropastila kolače na stolu oko kojih sam se bogovski namučila.

Lupao je jastučićima po vatri koja se nije dala ugasiti. Stvorilo se dima ko u dimnjaku i ubrzo sam skužila da ćemo se ugušiti ako ne otvorim prozor!Image and video hosting by TinyPic
Jadan On samnom i sa mojom panikom!
Dok sam otvarala prozor spazila sam susjede na balkonu do nas. Vjerovatno su po dimu skužili da je neka frka jer sam slijedeći tren čula zvono na vratima. Dragi je još uvijek pokušavao ugasiti požar. Uspio je išćupati lampice iz struje i baciti se dekom na vatru. A susjedi su zvonili i zvonili sve upornije. Bili smo crni od dima i GOLI ,nije mi padalo na pamet da im otvorim vrata!

Uspio je ugasiti vatru ,no još se dimilo,uz to se porezao na nekoliko razbijenih kuglica pa je i krvario. Vikao je ,obuci se! Otvori vrata!Kao da je znao da je naš susjed odlučan čovjek. I imao je pravo! Nismo se ni snašli,tek smo pokušavali razmaknuti bor i potražiti robu da se obučemo a već je susjed bio u našem boravku,kao Supermen spreman da nas spasi!Image and video hosting by TinyPic

Majko užasa! Zbunio se on,zbunili se mi! Ja pokušala sakriti golotinju sa ove dvije ruke(premalo!)ali mislim da je snimio moju ''poklon,frizuricu''. Što je još gore dotrčala je i njegova žena vriskajući,,da zovem vatrogasce,da zovem vatrogasce!?
Dograbila sam jastučić sa dvosjeda i mrmljala ,,ne,ne ugasili smo požar!'' Čovjek se okrenuo i gurnuo ženu ,prema izlazu vikajući ,,pardon,pardon!'' Ona ipak nije vidjela sve pa se nije dala lako izgurati ,ali su ipak izašli kroz vrata koja je isti susjed provalio misleći da nas spašava.

Čula sam da ih pokušava namjestiti kao da ništa nije bilo. Moj se dragi već obukao ,ako to znači staviti bokserice. Ja sam nakon odlaska susjeda sjela na pod jer su me noge izdale.Srce sam tek sad osjetila kako me lupanjem guši. Moja ljubav je skočio prema meni da provjeri jesam li dobro. Govorio je ,,dobro je ,dobro je,ugasio sam požar!'' A i ugasio ga je definitivno!
I pravi i onaj požudni...Image and video hosting by TinyPic
Bili smo čađavi. Bjeli Božić pretvorio se u crni.

Počeli smo se smijati,jer su nam došle u glavu iznenađene i zbunjene face naših susjeda. Toliko smo se smijali da me zabolio trbuh. Ponoć je već prošla i bila sam presretna da smo klince ostavili kod njegovih staraca. Čestitali smo si Božić i otišli na tuširanje. Provaljena vrata smo zaglavili stolicom i sve ostalo pustili kako je.
Kada smo se sredili,otišli smo kod Supermena i njegove žene da im čestitamo Božić i da se ispričamo. Kada smo ušli u stan nisu nas mogli pogledati u oći,ali su ih osmjelili naši osmjesi. Bilo je i nama neugodno ali manje,ipak smo sada bili obučeni. Kad se samo sjetim kako sam glupavo morala izgledatio sa onom mašnom oko vrata...

Bilo kako bilo,sve je sretno prošlo! Još smo se smijali ko ludi kod susjeda! Malo smo se i napili. Ujutro smo se potrudili pospremiti što se dalo pospremiti. Klincima smo rekli da ćemo im donijeti poklon koji je ostavio Djed Mraz,odnosno da je odnio bor a ostavio poklone. Kao, bor mu se toliko sviđao da je odlučio da ga odnese!
Lako je smuljati klincima. Susjedi su nas skužili,naravno!
Image and video hosting by TinyPic
Imamo plan i za Novogodišnji seks ali poduzeti ćemo neke mjere predostožnosti.Jer zamislite da u tom hotelu gdje ćemo slaviti napravimo istu pizdariju kao za Božić. Ili zamislite da se vatra gadno proširila i da su morali doći vatrogasci. Možete li zamisliti naslov u novinama!? Ne smijem ni pomisliti!!


Post je objavljen 28.12.2007. u 08:56 sati.