Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tearsinheaven221

Marketing

Pjesma uvijek miriše na uspomene

Priznajem da me dugo nije bilo, al namjeravam to ispraviti u bliskoj budućnosti.
Nakon dugo vremena mogli smo bez priželjkivanja da se to zbilja ostvari pjevati: snijeg svud pada, zvona zvone.
Ne znam koliko vi, ali ja obožavam Božić pod snijegom, božićne filmove i crtiće, Sam u kući, sve kuglice koje uspijem porazbit, kuhano vino i polnoćku. Možda najviše od sveg tog obožavam malu hrpicu darova pod borom na božićno jutro.
Na polnoćki, dok je svećenik bio vrlo filozofski inspiriran zapela mi je jedna rečenica od koje dolazi moja prva novogodišnja odluka: "Današnji čovjek zarobljen je između jučer i sutra!"
Baš na Božić seka i ja smo se prisjetile ranijih, ako ne čak i prvih Božića dok se ovo malo snijega činilo jako visoko, sanjkanja na vrećama i klizanja u bakinom vrtu. I upravo sam tada uhvatila sebe u konstantnom priželjkivanju da se ti dani vrate. Da se opet metar niža bacim na vreću punu slame i natjeravam s klincima po vrtu.

Image Hosted by ImageShack.us


Evo baš je jučer bio konecrt.Od Dana piva skoro se ništa nije događalo al zato je jučerašnji konecrt skoro sve to nadoknadio. To je ujedno i bila prava katarza jer u nekim trenutcima u prepunoj dvorani nije bilo nijednog suhog oka. I mladi i stari prisjećali su se lijepih dana stvarajući još jednu uspomenu koje će se za godinu dana na drugome koncertu isto tako prisjećati. Pjesma uvijek miriše na uspomene.
A sada da se vratim onoj svojoj prvoj u povijesti novogodišnjoj odluci: lijepo je živjeti u uspomenama, ali treba živjeti i za jednu stvar na koju često zaboravim- za danas.
Kad se sjetim ove uskoro završene godine samo želim reći: Hvala Bogu što je gotova. Bilo je svega, ali kad zbrojim poraze ništa mi ne ostane. Možda su upravo zato i izmislili Novu godinu. Novi početak. Novo ohrabrenje.

Image Hosted by ImageShack.us


Volite, opraštajte, nemojte gajiti mržnju.
Pjevajte, pijte i jedite te zaboravite na svakojake dijete.
Lijepi ste- to ne zaboravite!
A najviše od svega nemojte nikada zaboraviti spomenuti ljudima koji vas okružuju koliko vam znače!

Za zaokružim ovu cijelu godinu još samo jednu poruku moram napisati.

Evo zaklet ću se ja pred svima!
Svim na svijetu i svime što imam
Da te nikad nisam htjela
Da te nisam voljela i
da ne bolujem... pred svima se zaklinjem!

(pred svima, al pred Bogom ne smijem)

Najviše od svega zabavite se za Novu, zaboravite na sve loše i živite u onome dobrome!
Vaša Tears in heaven



Post je objavljen 27.12.2007. u 17:02 sati.