Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirano1

Marketing

Shakira je primila posebno priznanje od bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona

Sretna Nova godina!!!!!

shakira happy new year
shakira



Shakira kiss

Neka vam se ispune sve vaše želje i snovi u ovoj Novoj godini! I neka Nova godina bude bolja nego stara koja je prošla. Sretna Nova godina od srca vam želi Shakira 14 (Andrea)!!!!



Shakira je primila posebno priznanje od bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona

Zaslužila ga je dijelom svojim dugogodišnjim humanitarnim radom, a dijelom zbog njenog iznimnog zalaganja u fondu ALAS/LASF (Latin america Solidarity Foundation) koji podupire financiranje školovanja najsiromašnije djece svijeta.

U fokusu aktualnih aktivnosti ovog fonda, Shakira ima vrlo značajnu ulogu. Trenutačno se pruža pomoć djeci Perua, Nikaragve i Ruande koja se što zbog loših ekonomskih prilika, a što zbog ratova, nalaze u nedostojnim uvjetima za normalan život i razvoj, a kamoli ozbiljnijeg školovanja.

Pop pjevačica Shakira se svojim iskrenim zalaganjem za pomoć svoj ugroženoj i siromašnoj djeci diljem svijeta nebrojeno mnogo puta pokazala kao velika humanitarka i osoba dobrog srce, kojoj ni svjetska slava nije umanjila osjećaj za druge. Treba spomenuti i njenu osobnu donaciju spomenutoj fondaciji u iznosu od 40 milijuna dolara.

Da su svi bogati ljudi kao Shakira, u cijelom svijetu više ne bi bilo siromašnih ljudi.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

shakira


Pies descalzos,sueńos blancos



Post je objavljen 26.12.2007. u 22:05 sati.