Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diddaskalije

Marketing

Novosti i dobre želje...

Hola!
Majin komentar: ''Šta je ovo?? Svi su zaboravili na ovaj blog??'' potaknuo me na pisanje novog posta koji prije nije niti mogao biti napisan zbog (kako je to Dona u komentaru rekla) sindroma svakodnevnih proba za različite priredbe. Ovom prilikom se ispričavam svim blogerima koji naš blog redovito komentiraju (isprika NICOL&IVANI i LESHU!) što sam bila neredovita u komentiranju cry !

No, što reći? Iza nas je prvo polugodište, a Božić kuca na vrata... Počevši od svetog Nikole i priredbe u kojoj je sudjelovao dio dramske ekipe (pohvale Damjanu na ulozi Krampusa), preko koncerata i priredbi te glazbeno-scenskog skazanja ''Pogledaj u nebo'' mladih Lošinjana, u kojem je sudjelovao veći dio stare galerije naših glumaca.
Nas osamdesetak mladih, već tradicionalno sa našom časnom sestrom Ružicom Dodig pripremilo je skazanje na biblijsku temu. Već ste pomislili: ''Ah, kakve veze ima Biblija s mladima?'' ili ''Kako jedna časna može okupiti toliko mladih?''... E, dragi moji, moguće je. Potvrđuje to i činjenica da svake godine (počevši od 1999.) radimo predstave s obiljem glazbe, plesnih i scenskih pokreta... Nije vam dovoljno? Još uvijek sumnjate? Pričekajte još neko vrijeme i pročitat ćete post sa svim detaljima skazanja ''Pogledaj u nebo'', riječima o glavnim glumcima i slikama (koje zasad još nemamo jer je skazanje igrano tek prošli ponedjeljak i utorak), ali bez brige! Uskoro ćete sve pročitati.

BTW, dramska nakon napornog rada uzima kraći predah. Naime, paralelno radimo dvije predstave, a uskoro počinje audicija za treću (detaljnije informacije uskoro!)...
Čuli smo kako su naše kolege iz Rovinja (pozzdrav Korani) 10.12.2007. uz predstavljanje školskog cd-a imali mjuzikl uz pratnju zbora... Korana je imala glavnu ulogu u mjuziklu, a Ines je pjevala u zboru . Jučer, u subotu 22.12.2007. nastupali su s jednim dijelom mjuzikla u Istarskom Narodnom kazalištu u Puli. Bravo ekipi iz Rovinja!
A veliko bravo zaslužuju i Njarnjasi iz Daruvara koji su započeli s radom i odlično, kao do sada, im ide!
Pozdrav svima i budite nam lijepi, pametni, zgodni, dragi, vesli, ludi i simpatični kao i uvijek. Matea.

Svim posjetiteljima našeg bloga, prijateljima, glumcima, kolegama i ljubiteljima kazališnih dasaka želimo blagoslovljen Božić i uspješnu 2008.!

Photobucket

Post je objavljen 23.12.2007. u 22:49 sati.