Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tehnosavjet

Marketing

Fotografije Nokije N96 procurile na internet?

Internetom kruže fotografije na kojima se navodno nalazi Nokia N96, nasljednik popularnog modela N95. Fotografije se doimaju autentično, no sam mobitel na njima ne izgleda naročito revolucionarno



Na forumima vrlo posjećene web stranice o mobitelima Mobile Review pojavile su se fotografije mobilnog telefona za koji pošiljatelj tvrdi da je Nokia N96. Prema onome što fotografije pokazuju, telefon je, izgleda, dovršen, pa se očekuje i njegova najava te izlazak početkom sljedeće godine.

Fotografije prikazuju klizni uređaj s mogućnošću klizanja u obje strane, kao i kod Nokie N95 gdje se klizanjem na jednu stranu otkrivala tipkovnica, a na drugu komande za reprodukciju glazbe. Na poleđini prikazanog uređaja nalazi se objektiv digitalnog fotoaparata Carl Zeiss s dva fotosvjetla (Nokia N95 ima jedno) što bi trebalo omogućiti još bolje fotografije u uvjetima smanjene rasvjete. Zaslon uređaja prikazuje Symbian OS, a pretpostavlja se da će na N96 biti osvježena verzija s poboljšanim multitaskingom.



Navodni N96 ima LED svjetla uz fotoaparat

Treba imati na umu da Nokia nije potvrdila ni postojanje ovog telefona, a kamoli tek ove podatke te stoga ovu vijest uzmite sa zrncem ili dva soli.

www.nokia.com

Post je objavljen 22.12.2007. u 13:44 sati.