Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlehighschoolgirl

Marketing

hello...again me :D

Pa evo mene opet...nakon dugo vremena. Dogodilo se mnogo toga. Bilo je mnogo testova,ispitivanja,neprospavanih noći,druženja s prijateljima,svađa.....svega pomalo. A uskoro je i Božić. Da budem iskrena,to me doba i pomalo deprimira. Razdvojena od frendova,hladnoća,tama u mojoj sobi,i te kobne ocjene na papiru. S druge strane me veseli snijeg,to šarenilo lampica,darovi i odmor. Rođendan mi je prošao,odlično sam se zabavljala,isto tako i sljedeće subote....crycrycrycry...nek se zna da ovi smajlići govore da danas ne mogu van jer sam GADNO prehlađena!
Najgore od svega toga je kaj imam 2 iz daktilografije,i to jedina od svih. Priznajem da dugo nisam na njima vježbala,al jbg preskaću mi na svakoj rijeći. Onda sam imala sa svime time čak 3 ispravka dok nisam dobila kolko tolko normalnu mašinu. Tada sam uspila natipkat čak 6 redaka,i izvukla se bez ijedne jedinice na polugodištu. Iz biologije sam opet dobila pet,i prvi put u životu ću imat 5 za kraj. Tako se ponosim sobom.
Stari mi je sinoć čak bio na tvu. Ko je gledao prilog o Ericsson Nikola tesli na HRT1 mogao je dvaput vidit lika u plavoj košulji. Brutala,bilo bi bolje da ga nisu prikazali.
Sinoć je i zapao snijeg kod nas,sada i dalje pada. Sve je lijepo,al kratko traje.
Jučer sam pogledala neki brutalan film, "Misery", di je neka ženska otela pisca,i lomila mu noge. Kvrcanje kostiju je bilo veoma glasno,a tek kad ju je odalamil mašinom......bangbangbang
A niš,ne znam šta da više pišem. Idem jest kolač,pa ćao!!mahmahmah

Post je objavljen 15.12.2007. u 17:51 sati.