Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/welcometomysoul

Marketing

Ejmah
Lol,koji početak.
A moram nekako počet.
Uglavnom, neki su izrazili želju za pokojim slovom. A tko sam ja da im to uskratim.
O čemu pisati?
Ne dešava se puno toga.laze Posebno ne zanimljivogalazelaze. Polugodište se privodi kraju, a ja, kao i obične, nemam neki problema vezani uz to, tako da ni tu nema nekakvih uzbuđenja.
No da, nakon puna 3 tjedna pripreme, deranja grla i tesanja vokala, puni entuzijazma otišli smo na smotru pjevački skupina Moslavine u Kutinu. Stigli među prvima, a zadnji na redu. To nam je dalo priliku da uživamo u pjesmi drugiH skupina. Naš nastup i nije bio tako sjajan, zavaljujući lošem rasporedu mikrofona, staju grla i vjerojatno tremi… nakon toa uslijedila je slavna fešta u Hotelu. Ja sam, kao najmlađi član naše skupine, odlučila napustiti njegove odaje nešto ranije, pošto među hrpom srednjovjekovni tetica nisam vidjela priliku za provod.
Bliži nam se Božić, a s njim i Nova Godina, a ja, kao i obično, nemam pojma gdje u završiti. Saznat ču vjerojatno na samo Silvestrovo. Nadam se samo da e biti barem približno dobar provod kao protekle 3 subote. Vidjet ćemo.
Evo vam, ti nekoliko bijednih slova.
I da, za informaciju znatiželjnima, možda se nazivam Ban_ana_naS, ali to ne znači da sam u banani… a još manje u ananasu :P
Pozdrav od vaše Anemahbelj


Post je objavljen 09.12.2007. u 20:07 sati.