Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogmyblog

Marketing

i love one tree hill

ako iki gleda oth nek komentira obožavam tu seriju
evo mali opis:
Osim ljubavi prema kosarci cini se da su Lucas i Nathan dva mladica koji imaju jako malo zajednickoga, ali su oni vezani tajnom da dijele istog oca.

Arogantan i samouvjereni Nathan je zvijezda srednjoskolskog kosarkaskog tima i potjece iz bogate obitelji. Samozatajan Lucas je jedini sin samohrane majke koja ima kafic. Nakon odrastanja u potpuno dva razlicita okruzenja u istom gradu, Tree Hill-u, zivoti dvaju mladica se isprepletu kada igrom sudbine Lucas pocne igrati za kosarkaski tim. Polu-braca se pocinju natjecati, ne samo za kontrolu na terenu, nego i za srce Nathanove prelijepe djevojke Peyton.critics001.png

Lucasov prijelazak u Nathanov svijet odmah stvara i jedan ljubavni trokut. Peyton je zatvorena i osjecajna djevojka, takodjer i nadarena umjetnica ali odlucuje drzati svoj talent za sebe. Iako je Nathanova cura odmah stvori nekakvu povezanost sa Lucasom. Peyton je kao mala ostala bez majke tako da ona razumije, poput Lucasa, bol odrastanja bez jednog roditelja.

Nathanu ubrzo primjeti jaz koji se stvara izmedju njega i Peyton te povezanosti critics002.pngizmedju Lucasa i ubrzo njegove bivse cure. U medjuvremenu primjecuje Lucasovu najbolju prijateljicu Haley, neobicnu i pametnu djevojku. Haley se ubrzo nadje u situaciji gdje mora birati izmedju svog najboljeg prijatelja i decka koji joj se svidja.

Peytonina najbolja prijateljica Brooke ubrzo baci pogled na Lucasa. Dok ihcritics003.png navijanje drzi skupa, njihove se osobnosti veoma razlikuju. Brookina zanimacija za Lucasa dodatno zakomplicira stvari za Peyton ciji osjecaji za Lucasa postaju sve jaci.

Dok se mladi teenageri u Tree Hillu bore da odrze svoje zivote na okupu, njihovi roditelji se suocavaju sa posljedicama njihovih odluka koje su donijeli dok su bili mladi. Nathanov otac Dan i Lucasova majka Karen bili su srednjoskolski par. Kad je Dan odlucio loviti svoje snove o profesionalnoj kosarci umjesto da osnuje obitelj, Karen je slomljenog scritics004.pngrca odlucila sama odgojiti njihovog sina Lucasa. Dan je otisao na studij gdje je upoznao Deb koja mu je kasnije rodila sina Nathana i koju je on omah nakon ozenio. Nakon sto mu je san o profesionalnoj kosarci propao Dan se odlucio vratiti u Tree Hill gdje je vrlo brzo postao uspjesan i bogat, te nastavio zivjeti svoje snove o kosarci kroz Nathana.

Danove odluke imale su posljedice na mnoge ljude u Tree Hillu. Dok se Karen mucila kao samostalna majka podizati Lucasa kroz godine pomagao joj je Keith, Danov brat i Lucasov bioloski stric koji mu je bio poput oca. Njegova povezanost sa Lucasom jecritics005.png zakomplicirana time sto je on uvijek tajio osjecaje prema Karen.

Nathanovo i Lucasovo rivalstvo na i izvan kosarkaskog terena donosi natrag stare emocije za srednjoskolskog kosarkaskog trenera Whiteya Durhama koji je bio trener u danima kad je Dan bio glavna zvijezda srednjoskolske kosarkaske ekipe. Whitey takodjer osijeca odgovornost za Danov odlazak iz Tree Hilla na faks i napustanje trudne Karen sto dodatno zakomplicira njegove osjecaje prema Lucasu i Nathanu.





Post je objavljen 05.12.2007. u 12:28 sati.