Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/totalnodrukcijaoddrugih

Marketing

Tužna je naša ulica od kada nisi tu, jer tužne pjesme pjevaju oni što ostaju. Iste smo snove sanjale, istom se nadale. Drugi su igru vodili, i snove ukrali!

Čak sam počela izlazit... Bila sam vani četri dana za redom (u četvrtak sam isla na Jinxe u V. dvorani Doma sportova, u petak u Black & white, u subotu na Wella fashion week after party u Pirahni, i nedjelju na izbor miss alpe adria i na after u V. Gorici! Al svuda sam kratko ostala... Jer ipak još nisam za izlaske, odem van da ne mislim previše na sve to kaj se dogodilo i onda vani budem u bedu... Al bolje to... Jer sam bar među ljudima, muzika glasna oko mene i tako! A doma bih bila sama u tišini... :(
Užas, ono svaki put kad se spremam za van pomislim na to kak sam uvijek mamu pitala za savijet kak mi ovo stoji, kak mi ono stoji, šta da obučem na kraju i slično..a sad mi tak fali da pitam baš nju..nikog drugog..nikom ne vjerujem..samo njoj... :(
I tak uvijek kad dođem van stavim mob. na stol i ko glupača gledam u njega i čekam da me nazove da me pita kak mi je vani i kad ću se vratiti i želim li da dođe po mene... Kad god sam bila negdje vani, makar blizu ona je uvijek dolazila po mene makar u 4-5 sati ponoći!
I fali mi da joj javim kak mi je na poslu... I skoro sam je nazvala prvi radni dan da joj ispričam sve u detalje kako mi je tamo..kakvi su ljudi s kojima radim i slične stvari... :(

Neki dan kad sam spremala njezine stvari sam našla sva njezina pisma među kojima je bilo i jedno koje je pisala baki i meni kad smo bile na Hvaru, a ona u Njemačkoj '92. godine... I na dnu je napisala kratko samo za mene:

"DRAGA PETRA;

NARAVNO DA MORAM I TEBI NAPISATI PISMO, JER PUNO MISLIM NA TEBE I ŽAO MI JE ŠTO NE MOŽEŠ BITI SA MNOM. MOŽDA JE TEBI IPAK LJEPŠE U STARI GRADU, NEGO ŠTO BI TI BILO U NJEMAČKOJ. BUDI DOBRA I SLUŠAJ BAKU. NEMOJ ICI NIKUD SAMA BEZ BAKE I JAKO PAZI DA NE PADNEŠ U MORE NA RIVI. NIKAD NEMOJ ICI PREVIŠE BLIZU MORA, A KAMOLI TRČATI UZ MORE. TI SI MALA I PUNO NE MISLIŠ PA MOŽEŠ LAKO PASTI I UTOPITI SE, A TO ZNAĆI DA TE JA VIŠE NIKAD NE BIH VIDJELA.
JEDVA ČEKAM DA DOĐEM PO VAS U STARI GRAD I DA VAS VODIM PRVO TETI CICCI U RIJEKU, a onda doma u ZAGREB.
KUPILA SAM TRI LIJEPE PLASTIČNE STOLICE ZA VRT KOD NAS.
KUPILA SAM TI I PUNO LIJEPIH IGRAČAKA. DOBIT ĆE NEŠTO I TVOJI PRIJATELJI.
PUNO PUSA ŠALJE TI MAMA!
Petrice MOJA JAKO TE VOLIM."!


I to svaku većer prije spavanja pročitam i plačem! Tako je lijepo pismo, a sva se naježim na onu rečenicu: "...A TO ZNAĆI DA TE JA VIŠE NIKAD NE BIH VIDJELA."!

Post je objavljen 03.12.2007. u 11:17 sati.