Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whitewolfie

Marketing

Mozak na paši

Ovako, da se razumijemo, odmah na početku. Meni je dosta. Dosta mi je svađa, dosta mi je misli, dosta mi je toga da pazim što ću reći i kako ću se ponašati. Dosta mi je svijeta! Lu, kažeš da sam ''mozak'' (mada ja mrzim kad to kažešnonobelj). E pa, sad je mozak otišo na pašu! Hm..., kad god to kažem, zamislim livadu sa mozgovima koji pasu rofl.
Već dugo nisam pisala o školi. U školi nema niš novo. Pa, ko je pročito vekin novi post, zna da sam otkrila novi dar: moć nad kompjutorima. Šalim se, al činjenica je: komp u školi zaista je krepao kad sam mu rekla.
Ja: Dosta mi je. Crkni!
Komp: zamrzne se
I onda se još glavom udarim u stol, dok se veki valja od smijeha. Mislim, ima još stvari koje su se dogodile ovaj tjedan, al mislim da ovo fakat nije mjesto ni vrijeme da se sramotim.
I da, jesam spomenula da sam se ošišala? Još prošli tjedan. Neznam kaj mi je došlo, uzela sam škare i ošišala se. Heh. I nisam se unakazila! Nekad sam željela bit frizerka...
Osim toga, u školi nema niš novo. Izludili smo profu iz engleskog. naughtynut Da, mislim da je to sve. Pa, do čitanja.

P.s. neželim doticat tu temu, al nije mi jasno zaš si mi zabranila komanje na tvom blogu, hanan? Mislim da nemaš razloga za to, al kak oćeš. Nadam se da ćeš mi dozvolit. sretansretan

wavewavemahmahwavewavemahmahwavewavemahmah

Post je objavljen 01.12.2007. u 12:19 sati.