Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/martinamario1

Marketing

nema naslova, gle, ipak ga ima

hi, people!!!smokinpartythumbup
evo i mene, pa di ste vi meni. ne ostavljate baš komentare, a?,a?
joj, kod mene su neki gosti, a ni ne poznam ih. jednino znam da se jedna zove JOVANKA, kojeg li imena. normalno, otišla sam ih pozdravit i pružit im ruku. kad je mama rekla JOVANKA, ja sam se opalila smijat rofl iz sveg glasa najtiše što sam mogla. ipak je orila cijela kuća. ona me samo pogledalaeek pa joj je mama morala objašnjavat da tako zovemo jolankinu unuku( Ivana, sorry). još su tu pa sad iskorištavam priliku da napišem novi post.
evo ima i nekih novosti iz svijeta školeburninmad.
pisali smo kontrolni iz matematike burninmad, diktat iz njemačkog mad i da dalje ne nabrajam. zapravo, to i je sve, no dobro.
mama mi je danas kupila bijelu majicu za priredbu za Božić, lijepa je, mislim da takvu neku sličnu imaju marina i marija.
bila je danas i zajednička proba sa zborom. vlado i ja smo svirali. on gitaru, ja sintisajzer. zajedno smo jači i idemo dalje uz HDZ. ha-ha-ha, šala malazujorofl.
mislim da sam već dost pisala. u nedjelju je prvi Advent pa smo Kristina i Ja pravile vijenac za vrata i za stol.
mislim da će ovi gosti ostat do kaaaaaaaaaaasno navečerblablaheadbangmadpuknucu. ne podnosim nepozvane goste, ili one koji se nisu najavili.
jučer nisam ništa jela. osim 2 kapučina, 1 čaja i jabuke. danas sam napokon u školi pojela pecivo. više nisam mogla izdržat, zapravo, izdržala bih ja da mi ivana nije prigovarala, no dobro.
mislim da sam vće stvarno dost napisala pa bye-bye peoplemahwavecerekkisscerekwavemah!!!!!!!!!!

Post je objavljen 30.11.2007. u 18:40 sati.