Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/born-to-be-crazy

Marketing

Pa počnimo....

Ovako, imam odličnu ideju!!! Pisat ću vam dnevnik! Dnevnik neće biti o meni nego o jednom iseljeniku. Iseljenik dolazi iz jedne države koju neću navest iz poštovanja, a na Vama je da eventualno zaključite odakle je taj iseljenik… Odabrala sam …..ne zato što je …, već zato što mi se sviđaju neki izrazi i riječi koje ću uklopiti u dnevnik i on bi vas, naravno, trebao nasmijati. Dnevnik ću vam pisati malo pomalo, svaki puta dva ili tri datuma, ovisi kako ću dolaziti na blog… Pa počnimo!!!!


DNEVNIK ISELJENIKA, full story

Dnevnik "našeg" iseljenika u Kanadu


12. avgust
Uselili smo se u našu novu kuću u Kanadi. Tako sam uzbuđen. Ovdje je tako lijepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim prekrivene snijegom.

14. oktobar
Kanada. To je najljepša zemlja na svijetu. Lišće joj je poprimilo sve one divne nijanse žute i naranđaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. Tako se graciozni. To su najljepše životinje na svijetu. Ovo mora da je raj. Volim Kanadu.

11. novembar
dan Sjećanja (kanadski državni praznik). Lov na jelene će početi uskoro. Ne mogu da zamislim kako neko može ubiti tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro snijeg. Tako je divno.

VALENTINA




Post je objavljen 29.11.2007. u 10:20 sati.